2777
2789
عنوان

برای بار دوم‌ خیانت

412 بازدید | 26 پست

سری قبل خیلی بدبختی قبولش کردم برگشتم ب بثچه شیر خوار دارم قسم‌ قران فلان بساط ‌‌‌‌ اصلااینجور ادمی نبوده از وقتی دعا پیدا کردم‌تو‌خونم زندگیم‌اینجوری شد الان بازم‌رفته سراغ همون زن ک‌دوتا بچه داره  شوهر داره چیکار کنم‌پس‌من خیلی محتاط شده انا باز فهمیدم به نظرتون چیکار کنم نمیتونمم طلاق بگیرم ن‌پول دارم ن پستیوانه هیچی ندارم فقط نیمدونم باهاش چیکار کنم خیانت اول واس عیده تازه برگشتم سر خونه زندگیم ی ماهه روانشناس میرم خودم داغونم افسردگی گرفتم نمیدونم بگم فهمیدم چیکار کنم

کسی ک یباار خیانت کنه

بار دوم و سوم و چهارمم خیانت میکنه چون ذاتش اونطوریه

ربطیم ب دعا و اینچیزا نداره

الانم ببخشید ۶ ماه دیگه بار سومشم متوجه میشید

آدم خائن بخشش نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کربلام دعا میکنم برات ان شاالله زندگیت رو به راه بشه به حق حسین

منم دعا کن حالم خوب بشه ومشکلاتمون حل بشه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

چقدر راحت از طلاق حرف میزنید،چقدر بی باکین!!!

ادم خوبه یکم غرور داشته باشه دیگه دوباره وسه بار خیانت رو بخشیدن یعنی خودت طرفم لیاقتش همون حقارته 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

ادم خوبه یکم غرور داشته باشه دیگه دوباره وسه بار خیانت رو بخشیدن یعنی خودت طرفم لیاقتش همون حقارته

کاری به خیانت این آقا ندارم اما چند روز پیش حدیثی شنیدم درباره تشویق و باعث طلاق کسی شدن،اتفاقا یاد نی نی سایت افتادم!

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟
کاری به خیانت این آقا ندارم اما چند روز پیش حدیثی شنیدم درباره تشویق و باعث طلاق کسی شدن،اتفاقا یاد ...

من اعتقادی به این چیزا ندارم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

من کربلام دعا میکنم برات ان شاالله زندگیت رو به راه بشه به حق حسین

منو دعا کن لطفا گره از کارمون باز بشه خسته شدم🥺❤️

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️