2777
2789
عنوان

بیاید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

119 بازدید | 7 پست

چرا انقدر بی احساسید؟؟

دارم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید😭😭😭😭😭

بنده خدا تموم زندگیش سختی بود😭😭😭

یه صلوات چیزی ازتون کم میکنه؟؟؟؟؟؟؟

حتما باید مثل خانواده مرده خورش بهتون غذا بدیم کوفت کنین دوتا فاتحه بفرستید؟؟؟؟؟؟

به روح همین امام حسین قسم هیچ کدومتون انسانیت ندارید هیچ کدومتون😭😭😭😭😭😭

چی شد😶

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم فاتحه هم صلوات فرستادم ولی حرف زدنت خیلی زشته کوفت کنین ؟! متاسفم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

هم فاتحه هم صلوات فرستادم ولی حرف زدنت خیلی زشته کوفت کنین ؟! متاسفم

اره من بی ادبممم😭😭😭😭😭

میدونی از کی بی ادب شدم؟؟؟؟؟؟از همون موقعه که پسرش داشت از شدت گریه از حال میرفت این حرومی ها سر رنگ نوشابه دعوا داشتن😭😭😭😭

مادرشوهرم بعداز خاکسپاری پدر جوونم موقع خوردن غذا به من می‌گفت پیاز میخوام... بگو بیارن... پیاز نیست ... و کلی حرفای مفت دیگه که بعد زدن و آبروی پدرمو بردن 

هستن همچین آدم‌های نفهمی ان شاالله سر خودشون که اومد درک میکنن

ولی شما هم خودتو کنترل کن  ، خدا به دلت صبر بده 🤲

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

مادرشوهرم بعداز خاکسپاری پدر جوونم موقع خوردن غذا به من می‌گفت پیاز میخوام... بگو بیارن... پیاز نیست ...

خدا رحمت کنه😭😭😭😭😭😭

کاش بمیرم بدم از آدما میاد از همشون😭😭😭😭😭

ممنونم ، خدا نکنه بمیری خدا به قلبت آرامش و صبر  بده ،غسل صبر کن و قرآن بخون براش آروم تر میشی ،روحش شاد