2777
2789
عنوان

خانوم های شاغل گل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 28 پست
بنام خدا این دو هفته فقط تا ۱ قبلش دو شیفت بودم ۹ شب میرسیدن خرید که هیچی کار خونمم نکردم! تا ۲۹ ...

ای بابا روز عید هم چه بد

باد مي وزد …   ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي تصميم با تو است . . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تا 28 میریم. سنوات و حقوق این ماهمون رو هم دیروز دادن. خدا عمرشون بده. خونه تکونیم هم تموم نشده. دیروز که دخترم فقط اذیت کرد. نذاشت کار کنم. الان نشستم از راه دور فکر میکنم تا رسیدم خونه چه کارایی انجام بدم. 

وای بچه ها همه تون میرید سر کار.خوش به حالتون 😕😕

سختیای خودشم داره مجبور نبودم نمیومدم

باد مي وزد …   ميتواني در مقابلش هم ديوار بسازي ، هم آسياب بادي تصميم با تو است . . 
ما تا 28 میریم. سنوات و حقوق این ماهمون رو هم دیروز دادن. خدا عمرشون بده. خونه تکونیم هم تموم نشده. ...

خداروشکر که حقوقت رو گرفتی نوش جونت موفق باشی 

من از راه دور تشویقت میکنم

یعنی چه به اندازه دوماه؟؟؟

یعنی 847500 تومن رو تقسیم بر 12 میکنن

اندازه دو واحد به شما میدن به عنوان عیدی

البته اگه کارمند دولتی باشید.

کارگری و کارمند شرکت خصوصی قانونش فرق میکنه

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یعنی 847500 تومن رو تقسیم بر 12 میکنن اندازه دو واحد به شما میدن به عنوان عیدی البته اگه کارمند دو ...

نه شرکتش خصوصیه

حقوقم را گرفتم باش طلا خریدم،کلا300 تومن واسم مونده،خریدای عید هم نرفتم هنوز.

موندم تنها برم خرید! آخه شوهرم حوصله بازار گردی نداره،میگه با خواهرات برو ،خواهرامم همه شاغل نمیان باهام وقت ندارن

خدایا شکرت   
نه شرکتش خصوصیه

شرکتای خصوصی دو برابر حقوق پایه رو باید به عنوان عیدی یک سال تموم بدن

ولی برای شما که دو ماه رفتی سرکار بستگی داره به انصاف و وجدان رییس شرکت

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حقوقم را گرفتم باش طلا خریدم،کلا300 تومن واسم مونده،خریدای عید هم نرفتم هنوز. موندم تنها برم خرید! ...

آفرین بهت کار خوبی کردی

منم بد گیرم وگرنه باهات میومدم البته من تهرانم

شرکتای خصوصی دو برابر حقوق پایه رو باید به عنوان عیدی یک سال تموم بدن ولی برای شما که دو ماه رفتی س ...

ممنونم از راهنماییتون