2777
2789

سلام لطفا کامل بخونین و نظر و تجربه بگین بم 

من ۵ ساله نامزد کردم ولی سر خونه خودمون نرفتیم نامزدم گفت واسیم پول جمع کنیم بعد بریم منم قبول کردم و همه چی اوکیه و نزدیک ۲۰۰ میل پول جمع شد 

یهو داداش همسرم زن گرفت و پول کم اورد الان همسرم میگه میخواد کمکش کنه بعدا هم داداش تو عروسی ما کمک میکنه و پول برمیگردونه 

نمیخوام با همسرم بحث کنم نظر شما چیه

وقتی داداشش پول نداره چرا ازدواج میکنه که از نامزد تو کمک بخواد؟؟

اولویت زندگی شماست. بگو تکلیف زندگی خودمونو باید روشن کنیم نه دیگرانو.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیدادم بعد هم انتظاری برای پس گرفتن یا جبران نداشتم،در حد خودتون هدیه بدید ولی الان با وجود ۵سال نامزدی برای جمع کردن پول کسی نباید ازتون انتظار کمک داشته باشه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

وقتی داداشش پول نداره چرا ازدواج میکنه که از نامزد تو کمک بخواد؟؟اولویت زندگی شماست. بگو تکلیف زندگی ...

منم میگم ولی میگه داداش منم وقتی ما کامل رسمی شیم کمک میکنه اونا عقد کردن اخه کاراشون ۹۰ درصد پیش رفته دارن عروسی میگیرن برای همین میگه اونا بیشتر پول نیازن ما که صبر کردیم پول جمع شه تا من دارم بیشتر جمع میکنم داداشمم اون پولو برمیگردونه

خب اونام بیشتر صبر کنن پولشون جمع بشه یا اگه برادر نامزدت پول ندارن الان بعدا چطور میخواد کمک شما کنه خودش میخواد پول پنج سال شمارو بکشه بالا چطور با همچین آدمایی کنار میای دختر😑

خب اونام بیشتر صبر کنن پولشون جمع بشه یا اگه برادر نامزدت پول ندارن الان بعدا چطور میخواد کمک شما کن ...

من با همسرم مشکلی ندارم عزیزم خوشمم نمیاد کسی بهش توهین کنه متشکرم

سلام نظرم اینه ازش تعریف کنید که اینقدر روحیه خوبی داره و دلسوزه ولی بعدشم بگید که دوست دارم این حرفم توجه کنی اینکه منم خواسته هام زدم و اذیت شدم هر دختری دوست داره زودتر بره سر خونه زندگیش به نظرت این ۵ سال پس انداز برای همین نیست؟ فقط در صورتی کمک قبول کنید که اصل پول رو نگه داره و مبلغ کمی قرض بده، در اصل نباید پس انداز شما همش بره برای ازدواج اونا.

از طرفیم مشت کردن دست کار خوبی نیست. مثلا فکر کنم در حد ۲۰.۳۰ تومن جایی برنخوره. ولی این خیلی بستگی به نوع بیان شما و فهم و درک نامزدتون داره 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
سلام نظرم اینه ازش تعریف کنید که اینقدر روحیه خوبی داره و دلسوزه ولی بعدشم بگید که دوست دارم این حرف ...

درسته . من چون تند حرف میزنم بدتر جبهه میگیره فکر میکنه به جاریم حسودی میکنم 

سلام نظرم اینه ازش تعریف کنید که اینقدر روحیه خوبی داره و دلسوزه ولی بعدشم بگید که دوست دارم این حرف ...

بعد اخه میگه ما ک پولمون کافی نی و منم دارم جمع میکنم تا جمع کنم داداشم قرضشو پس میده ولی خب من میترسم پس نده چه تضمینی هست اخه

ولی اون خیلی مطمئن میگه پس میده رسم ما اینه 

درسته . من چون تند حرف میزنم بدتر جبهه میگیره فکر میکنه به جاریم حسودی میکنم

بهتره سعی کنید همین رفتار رو مدیریت کنید ، خپدتون میگید دیگه وثتی تند حرف میزنید از نحوه حرف زدن این برداشت میشه پس میشه برعکسش کرد. منتهی درست توضیح دادن خیلی مهمه، ذهن مردا خلاصه و اصل مطلب رو دوست داره بدونه نه حاشیه و... اصل مطلب هم اینه ۵ سال کم نیست و نباید این پول خرج بشه. این رسمی شدن هم بهونه است به نظرم یعنی ۵ سال کافی نیست برای اینکه اسمتون تو شناسنامه هم بره؟؟

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بعد اخه میگه ما ک پولمون کافی نی و منم دارم جمع میکنم تا جمع کنم داداشم قرضشو پس میده ولی خب من میتر ...

دیگه چقدر میخواید جمع کنید ۲۰۰ تومن برای عقد کافی نیست؟

عزیزم با ۲۰۰ تومن خونه و ماشین و عقد میگیرین شما؟

چقدر ازدواج رو سخت کردید خیلیا با هیچی میرن سر زندگی دلشون خوش تره.

پول رهن رو آدم داشته باشه که کرایه زیادی نده به نظرم مشکلی ایجاد نمیکنه. هیچ چیز مهم تر از رسیدن بهم دیگه نیست. فکر کنم شما از خیلیا بیشتر درک میکنید این جمله ام رو

اگه قرار باشه ماشین بگیرید و... پس ده سال دیگه هم صبر کنید.