2777
2789

سکه پارسیان ۰.۲۰۰ سوت مد نظرمه 

برای کادو زایمان خواهر شوهر و یدونه باکس گل 

خودش برای هدیه پاگشام تقریبا دو سال پیش سکه ۲۰۰ سوت داد 

الان کمه بنظرتون؟ 

بیشتر بخوام بدم خیلی بهمون فشار میاد 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش کمه ولی خب اگه توان تون همینقدره خوبه دیگه

حتی وقتی خودشم دو سال پیش همینقدر کادو داده؟ 

با اینکه اونموقع قیمت طلا ۱ چهارم الانم نبود …

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

سکه رو چه قیمت خریدید؟

هنوز نخریدم 

ولی فک کنم ۲ تومن اینا باشه 

همون سکه الان ۱.۷ میشه پول باکس رو هم بذار روش و ۲ تومن بده با یه دسته گل کوچیک یا وسیله نوزاد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
لاقل ۳۰۰سوتی بخر فردانگه ۲۰۰سوت رو اورد مثل خودم

به اون یکی خواهرشوهرم هم ۲۰۰ سوت دادم اخه 

چند ماه پیش زایمان کرد 

باکس گلم هست …

به اون یکی خواهرشوهرم هم ۲۰۰ سوت دادم اخه چند ماه پیش زایمان کرد باکس گلم هست …

خوبه عزیزم کافیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
هنوز نخریدم ولی فک کنم ۲ تومن اینا باشه

عزیز ۲۵۰ سوتی امروز دوتومن بود شما ۲۵۰ سوتی بخر .

جای دوری نمیره به قول اون کاربر  پس فردا خواهر شوهر نمیگه کادوی خودمو پس اورد .

با ی باکس گل خیلی هم خوب میشه دستتم درد نکنه.قرار نیست دیگه زیاد به خودتون فشار بیارید که

همون سکه الان ۱.۷ میشه پول باکس رو هم بذار روش و ۲ تومن بده با یه دسته گل کوچیک یا وسیله نوزاد

اینایی که گفتی بالای ۳ میشه 

سنگین میشه برام 

از طرفی به اون یکی خواهرشوهرمم ۲۰۰ سوتی دادم

هنوز نخریدم ولی فک کنم ۲ تومن اینا باشه

به نظرم همون دو تومنو بذاری داخل باکس گلت بهتر باشه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
به اون یکی خواهرشوهرم هم ۲۰۰ سوت دادم اخه چند ماه پیش زایمان کرد باکس گلم هست …

نمیدونم ولی اگه اون باکس گل برات نگرفته بود توهم یه باکس گل و یه سکه لاقل ۲۵۰گرمی بخر خیلی بدمیشه کادو اصلی اون طلاهست ۲۰۰سوت عین کادو خودش ببری زشت میشه