2777
2789

سلام دوستان من موهامو دکلره کردم حالا هروقت میرم حموم خیس میشه حالت ادامسی میشه وقتیم خشکه زبر و بی حالت ب نظرتون کوتاه کوتاه کنم یا بزارم بمونه تقویتش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی شامپوت دونه پروتئین بریز و از کوکتل های احیا کننده استفاده کن 

قبل حموم روغن تراپی کن و بعد حموم ماسک مو و چیزای دیگ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
توی شامپوت دونه پروتئین بریز و از کوکتل های احیا کننده استفاده کن قبل حموم روغن تراپی کن و بعد حموم ...

اینارو انجام میدم روغنای مختلف ماسک های مختلف اما خشکه لامصب یا بعد حموم کشش میاد

اینارو انجام میدم روغنای مختلف ماسک های مختلف اما خشکه لامصب یا بعد حموم کشش میاد

کراتین روسی انجام بده موهات رو ابریشم میکنه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
وای اره بخدا خورد میشه همش میریزه

همون باهربار دیدنش آدم اعصابشم خورد می شه هم اینکه توخونه هرجا رو می بینی خورده مو می بینی 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

گفتن ریزش میگیره اتفاقا میخواستم برم

کی این ریزشوانداخته دهن مردم ..اگه بامواداصولی انجام بشه اصن ریزش نداره ..هفته ای یبارشامپومعلومی ..چنگ نزنن ..چربی‌های سرباعث ریزش میشه 

کی این ریزشوانداخته دهن مردم ..اگه بامواداصولی انجام بشه اصن ریزش نداره ..هفته ای یبارشامپومعلومی .. ...

واقعا نمیدونستم اما نمیدونم موهام جواب بده یانه چیزی باقی نمونده ازش جونی نداره