2777
2789

یه دوستی دارم که خیلی وابستشم ینی همه چیزمون باهمه

جدیدا ناخن کار شده حس میکنم خودش میگیره

میاد خونمون همش حس منفی میگه خانواده شوهرت مذهبین

یدونه تو زن زندگی شدی هیشکی الان اینطوری نیست و 

منم تیپ و ظاهرم خیلی امروزیه ولی هرچی میگذره اون انگار داره یه ادم دیگه میشه دلم بره روزای خوبمون خیلی تنگ شده الان بازم زنگ زد ردتماس داد معلوم نیست باز کجا رفته و بیرونه

حس تنهایی میکنم خیلی بهش دلبسته بودم انگار 

انقد گفته از زندگی و شوهرم سرد شدم 

چیکارکنم این حس داره خفم میکنه

شوهرم مردساده و کاریه پول هرچقدبخام هست ولی از این پسرامروزی باحالا نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزی بهت بگم ؟باور کن ۱۰۰٪واقعیه 

یه دختری بود خیلی خیلی وابسته دوستاش بود مخصوصا یکی که تمام روز باهم حرف میزدم از افسردگی و به سری اتفاقات که برایش افتاد بیمارستان اعصاب روان بستری شد به دوستان شرنگ زد گفت بیاین دیدنم ولی هیچکس نیومد و اون که از همه بیشتر دوستش داشت بللکش کرد وقتی دوستش بلاکش کرد از ناراحتی سرشو زد زمین و بعد تو بیمارستان دستشو بستن به تخت دارو بی هوشی و شوک.....

همش بخاطر دوست 

ارزش داشت؟؟؟ 

ولی بعد خودشو پیدا کرد و هیچوقت دیگه به کسی دلبستهنشد

سلام،

هرکسی که وارد دنیای تو میش، قرار نیست تا ابد بمونه..

بعضیا میان یه فصل، یه درس، یه تغییر ایجاد کنن و بعد مسیرشون جدا میش.

اون رفیقت شاید دیگه اون آدم سابق نیست.. حرفاش هم که گفتی، داره کم‌کم روی ذهن و قلبت اثر میذاره، مخصوصانسبت به شوهرت که گفتی مرد سالم و کاری و زحمت‌کشی هست..

ببین، زندگی خوب داشتن، یعنی امنیت، آرامش، احترام..

نه فقط خوشتیپی و تفریحات زودگذر.

قدر اون مردی که تو رو خواسته و کنارت مونده بدون.

مردی که زحمت میکش، مسئولیت‌پذیر، ساده‌ست ولی واقعی.. همین مرداست که ته ته آرامش یه زن رو میسازن، نه تیپ و زرق و برق بعضی پسرا.

کم‌کم میتونی یه فاصله آروم و محترمانه با اون دوستت بگیری. نه جنگ، نه قهر، فقط یه سکوت امن برای خودت.

بذار ذهنت، قلبت، هوای تازه بخوره.

چند روز فقط با خودت باش، با شوهرت حرف بزن، با خدا درد دل کن. تو هنوز هم میتونی اون حال خوبت رو داشته باشی.

اگه کسی باعث شد از زندگی‌ای که داری دلسرد شی، نه خودش، نه حرفاش، نه بودنش، هیچ‌کدوم به درد دنیات نمیخورن.

تو حق داری شاد باشی، ولی نه به قیمت دل‌زدگی از نعمت‌هایی که خدا بهت داده..

خدا خیلی بزرگ مهربون و قدرتمند.. هواتو داره شکرگذارش باش و باهاش رفیق. با خدا حرف بزن.

خدا پشت و پناهت باش

💚یا الله💚
یه چیزی بهت بگم ؟باور کن ۱۰۰٪واقعیه یه دختری بود خیلی خیلی وابسته دوستاش بود مخصوصا یکی که تمام روز ...

اینکه اون همش تو تفریحه تولد با رفیقا بیرون مشروب باغ من ولی همش خونه هی سعی میکنم بچرخم بگردم با دخترم رستورا میریم کلاس میریم 

ولی اونجور که با دوستا جمع شیم دورهمی بگیم بخندم نیست