2777
2789

چیکار میکنید؟

ما یکی تو فامیلمونه‌ دخترش ۶ سال از من بزرگ تره .

من یک خواستگار بیاد برام میخواد بمیره. حالا من وقتی یکی شماره بخواد سنش بالا باشه شماره اینو میدم.

بعد وقتی یکی شماره مارو میخواسته گفته ازدواج نمیکنه ‌.خود طرف اومده امشب مامانم رو دیده توی خیابون و گفت که اینو گفته.

من بگم میخوام برم مثلا کفش آبی بخرم میبینم خریده .

قطع ارتباط هم نمیتونم بکنم هر بار هم که میاد خونه ما، بعدش بحثمون میشه باهم وقتی میره (اعضای خانواده امون بحثمون میشه)

چیکارش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه ارتباط با آدم سمی و حسود رو داشتم با اونیم که نمی‌تونید قطع ارتباط کنید لطفا قطع ارتباط کنید حسودا به روح و روان آدم لطمه جدی میزنن پدر مادرت کا نیست دکمه شو بزن

و دیگر هیچ...

مشکل من یه تیمی اصلا با من رقیب هستن ببینن من کجا الان رفتم دارم چیکار میکنم فردا جمیعا اونجا حاضر برای تخریب من /بعد خواستگار ببینن دارم دخترا چندتایی آماده برای مخ زدن طزف و شروع به زیراب من می کنند/اگر طرح و برنامه داشته باشم نمیدونم از کجا میفهمن میرن زودتر از من انجام میدن /بعد شماره تلفن من رو کنترل میکنن حالا چطوری خودشون میدونن یعنی دقیقا آمار لحظه به لحظه من رو دارن /فقط میخوان خودشون باشن من پایین تر باشم همین /بعد کلی به من تهمت زدن اصلا خسته شدم ازشون 

من تجربه ارتباط با آدم سمی و حسود رو داشتم با اونیم که نمی‌تونید قطع ارتباط کنید لطفا قطع ارتباط کنی ...

والا من جواب تلفناشونم‌ پنج تا یکی میدم مامان بابام ول کن نیستن

والا من جواب تلفناشونم‌ پنج تا یکی میدم مامان بابام ول کن نیستن

برات مهم نباشه حتما یا دختر داییته یا دختر عمه ته یه چیزی تو همین مایه هاس من اصلا قیافه دختر ای خاله و دایی و عموهام یادمم نیست حتی شماره شونم ندارم فاصله بگیر بذار پدر مادرتم هی غر بزنن بعد یه مدت ول میکنن

و دیگر هیچ...