2777
2789
عنوان

شوهرم

225 بازدید | 14 پست

من چند روز پیش با یکی از دوستام رفتم بیرون 

بعد همون موقع شوهرم بهم زنگ زد که الان کجایین و فلان

بعد دوستم گفت بگو اونم بیاد پیشمون

منم گفتم فلان جا و اومد پیشمون

و ما رو باهم برد به به کافه درصورتی که موقع هایی که تنهاییم اصلا کافه مافه نمیبره منو

بعد از اینکه از کافه اومدیم بیرون تو حیاط کافه بودیم

من کیفم رو گذاشته بودم رو نیمکت که چند تا عکس بگیرم

بعد همون موقع که دوستم پشت سرم بود شوهرمم به همون سمت داشت میرفت منم رفتم کیفم رو برداشتم و برگشتم به پشت سرم که نگاه کردم یهو شوهرم رفت به یه سمت دیگه دوستمم به یه سمت دیگه

و اینکه شوهرم هروقت اسم اون دوستم رو میشنوه یه خنده ای میاد رو لباش

قبلنا هم هی درمورد اون ازم میپرسید

دلم یجوریه😢😭

قط رایطه هشکی.قایل اعتماد نیس یقران خواهر رحم نمیکنه برسه دوست هه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن رابطه با دوستت کمرنگ کنی

ببخشید اما مشکل شوهرته

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

اون دوست نیست مار توو آستینه.. ولی یه موردی هم هست شاید دوستت اصلا راضی به این قضیه نباشه و این خواسته‌ی شوهرت باشه..پس هروقت با دوستت هستی نذار شوهرت بیاد و رابطه‌ت با دوستت رو توی خونه نیار

این قضیه رو کنترل کن..

مردها اکثرا همینن پس اگر دوستت رو نبینه یادش میره..

سعی کن اصلا هم در مورده دوستت با شوهرت صحبت نکنی و هروقتم چیزی پرسید جوابه سربالا بدی که متوجه بشه از حرفش  خوشت نمیاد ولی نذار حساس بشه..

و سعی کن اخلاقت هم بهتر از قبل کنیو شوهرت رو به خودت جذب کنی..

اینم بدون اگر سابقه‌داره تو فرشته هم باشی اون بازم از این کارا میکنه با دوستت نه با یکی دیگه..

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
راستش از اون روز تا الان با اون دوستم زیاد حرف نمیزنم

بهتر...ولی قطعه رابطه نکن چون اینجوری اگر شوهرت پیگیرش بشه و دور از جون هزار دور از جون اتفاقی بینشون بیوفته راحت متوجه میشی

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

بد به دلت راه نده ! لااقل از تجربه من عبرت بگیر ، هرچی که ازش می‌ترسیدم ، داره میاد سرم.

من مردم ، مرد ها رو میشناسم ، شاید یک احساس گذرا باشه که کم کم با افزایش سن ، همش یادش می‌ره ، جوانی هست و خامی ، چیزی نیست ، باشه هم آخرش  مرد و زن یاد میگیرند که برای هم باشند 

چقد خیانت دیدن سخته...اونم وقتی واقعا جز عشقت هیچکس رو نمیبینی خیلی دردناکه یه دفعه بهت ثابت بشه واسه آدمه اشتباهی عمرتو گذاشتی..خدا نصیب نکنه..