2777
2789

من سیدم ولی خانوادمون شجره نامه ندارند، ولی به سید بودن خانوادمون مطمئنم. اون موقع که بابام رفته بود خواستگاری مامانم، بابابزرگم به بابام جواب رد داده بود. همون موقع بابا بزرگم خواب می بینه که داخل یک مجلسی هستش، که یه سیدی داخلشه که همه بهش احترام میذارن. ولی اون آقا که سید بود، به بابابزرگم محل نمیذاشت، بابابزرگم میره پیشش، بهش میگه چرا به پسرعموی من که اومده بود خواستگاری دخترت، جواب رد دادی؟ جالبه بابای من، اصلا عمو نداره. که پسرعمو داشته باشه. از اون خواب کاملا مطمئنم ما سید واقعی هستیم، اما نمی دونم نسبمون به کدوم امام میرسه؟ چه جوری میشه این موضوع رو فهمید؟ 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون آقا که سید بود به بابابزرگم میگه که چرا به پسرعموی من که اومده بود خواستگاری دخترت جواب رد دادی

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
خواب دلیل بر واقعیت نمیشه

با همون خواب، بابابزرگم به بابام جواب مثبت داد😆

از قدیم باید شجره نامه مینوشتن طایفه تون 

الان فک نکنم بشه کاری کرد 

ما داریم نسل به نسل مکتوب شده خالا درست یا غلطشو نمیدونم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تو شناسنامه قید شده  سید هستین؟ یا فقط بخاطر خواب میگی

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .