بچه ها من از دیروز یه اضطراب شدید شدم ک خود به خود شروع شد الان احساس تپش قلب دارم تموم بدنم میلرزه و کل سر و صورت فک و گردنم درد میکنه بیقرارم و هرکاری میکنم خوابم نمیبره چیکار کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو تو طبیعت و ماکسو کن یعنی بشین کمر صاف چهار زانو بعد تو ذهن به هیچی فکر نکن یا اینکه اول فکر کن برای کل زندگیت بعد به صدای دریا هرچی آرومت می کنه بعد به کاری که می خوای کنی این بهت قدرت می ده که تو به همه چی مسلطی بعدم اینکارو باید با چشم بسته و گه گدایی نفس عمیق انجام بدی
راستش کاملا بی دلیل هم نبوده فکر کنم دوسه تا تاپیک قبلی ک مربوط به دندون عقل هست کنی مربوط به اون می ...
من خودم چون به شدت درگیرش بودم، می فهمم چی میگی. یه موقع هایی ژنتیکه، که با یه اتفاق حتی کوچک میره توی حالت پیک. اگر درمان نشه، وسواس فکری هم اضافه میشه که دیگه درمانش خیلی سخته. من متاسفانه گرفتارم