2777
2789

من یه آموزش صوتی دارم صفحه اول تاپیکام.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه ناحیه خاص از سره معمولا

وحشتناککککهههه که حتی نمیتونب حرف بزنی،نگاه چیزی کنی،صدایی بشنویی

و اکثرا یه محرک خاص دارن مثلا من نور و صداست که تشدیدش میکنه

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ناحیه خاص از سره معمولاوحشتناککککهههه که حتی نمیتونب حرف بزنی،نگاه چیزی کنی،صدایی بشنوییو اکثرا ی ...

شما چطوری کنترلش میکنی؟ من ناحیه مشخص نیست یه وقتایی نبض حس میکنم و هر سری یه قسمت سرم هست

شما چطوری کنترلش میکنی؟ من ناحیه مشخص نیست یه وقتایی نبض حس میکنم و هر سری یه قسمت سرم هست

من سینوزیت هم دارم ولی دکتر گفته احتمالا میگرن هم دارم خییلی استرسشو دارم

اره از منم نبض میزنه

دو مدل قرص بهم داد که دوره یک ماهه داشتن تموم شد بعد گفت هرموقع میگرن گرفت آث‌آ بخور که اره میخورم ساکت میشه

ولی با دکتر حتما مشورت کن همینجوری توصیه نمیکنم بخوری

اره از منم نبض میزنهدو مدل قرص بهم داد که دوره یک ماهه داشتن تموم شد بعد گفت هرموقع میگرن گرفت آث‌آ ...

میشه اسم دارو تون بگید؟

دکتر ی که من رفتم گفتم دوره دارو ها چند ماهه است و اگه شروع کنی چند ماه مجبوری مصرف کنی 

شما بهتر شدید؟

میشه اسم دارو تون بگید؟دکتر ی که من رفتم گفتم دوره دارو ها چند ماهه است و اگه شروع کنی چند ماه مجبور ...

اونی که دوره‌ای بودن؟به من کلا یه دوره ده روزه داد دوتا قرص متفاوت بودن ولی واقعا یادم نیست حتما نگاه میکنم بهتون میگم

ولی واقعا تاثیر داشت چون من سردرد خفیفم میموند به جز اون میگرنی که بهو میگرفت دیگه همون خفیف هم درد نگرفت

فقط گفت هرموقع میگرن گرفت آث‌آ بخور اینم میخورم اره ساکت میشه

اونی که دوره‌ای بودن؟به من کلا یه دوره ده روزه داد دوتا قرص متفاوت بودن ولی واقعا یادم نیست حتما نگا ...

بله همون ممنون میشم بگید

اسم دکترتون چی بود؟ من بیشتر حس نبض زدن سر و فشار دارم و یه دوره سرگیجه گوش داشتم که میگن احتمالا از میگرنم هست برای همون همش میترسم 

بله همون ممنون میشم بگیداسم دکترتون چی بود؟ من بیشتر حس نبض زدن سر و فشار دارم و یه دوره سرگیجه گوش ...

من مشکلم اول سرگیجه بود عین سرگیجه وضعیتی مانور انجام دادم بهتر شد ولی بازم مونده بود همشم سردرد و حس فشار و تهوع داشتم که شنوایی سنجی رفتم گفت گوشت سالمه اگرم مشکل مایع گوش بودا حل شده احتمالا از میگرن و استرس اینطوری شدی چون تو جنگ ای مشکل پیدا  کردم. بعدش تازه حس نبض زدن تو سرم پیدا کردم که دکتری ام که رفتم دوره طولانی میخواست دارو بده

حتی نگفت آزمایشی چیزی انجام بدم