2777
2789

باورم نمی‌شه 

امروز رفتیم واسه سیسمونی 

یه کالسکه دیدم خیلی چرخاش روون بود

پرسیدیم چند گفت 120 میلیون🙄

کسی که 120 پول کالسکه میده یه میلیاردم پگل سیسمونی میده دیگه حتما😅

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

و همینا میگن پول نیست بچه بیاریم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کالسکه دیدم ۶ تمن حس میکنم زیاده 😐😐

تفاوت بین ادمارو میبینی🙄

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

میگفتی چقدر قیمتش مناسبه من میرم یه دور میزنم میام 😁

به تیپ و قیافمون میخورد پولدار باشیم فک کنم🤣

حالا همونی که میتونه همچین کالسکه ای بخره، مطمئنننننننن باش، بچه دار نمیشه🥲🥲🥲

دقیقا امروز تو مطب دکتر که بالاشهره نشسته بودم

اکثرا از تیپ و قیافشون معلوم بود قشر متوسط  و متوسط رو به پایین جامعه باشن

بازم همونا باردار میشن اکثرا البته خودمم جدا نیستم ازشون

حسرت بچه به دلشه🥲

پول باشه حسرتی به دل نمیمونه تهش رحم اجاره ایه

کلا قشر ثروتمند علاقه ای به بچه نداره اندازه قشر متوسط

پول باشه حسرتی به دل نمیمونه تهش رحم اجاره ایهکلا قشر ثروتمند علاقه ای به بچه نداره اندازه قشر متوسط

فکر میکنی حسرتی نیست.... 

پول خوبه ولی جای خیلی چیزا رو نمیگیره.... 

من تازه که ازدواج کرده بودم،. کلی اسباب بازی و طلاهای بچگونه خریدم 

که دختر دار بشم، تا الان نشد که نشد که نشد

من خودم بچه دار نمیشم، اصلا رحم اجاره ای هم دوست ندارم

اول مشکل از من بود، حالا شوهرم... 

فکر میکنی حسرتی نیست.... پول خوبه ولی جای خیلی چیزا رو نمیگیره.... من تازه که ازدواج کرده بودم،. کلی ...

عزیزم ببخشید فکر کردم راجع بقیه میگی نمیدونستم خودت تجربه کردی...

یعنی همه راه های درمان رو رفتین؟