2777
2789
عنوان

میتونم رانندگی کنم به نظرتون

91 بازدید | 8 پست

۱۷ روزه سزارین شدم. شوهرم رفته مسافرت برای اینکه زردی بچه رو کنترل کنم مجبورم بچه رو ببرم پیش یه دکتر خوب که یکساعت با ماشین فاصله هست. خونواده همسرم بهم گفتن به ما بگو بیایم ببریمت اما خب داخل مطب معطلی داره و منم از طرفی معذبم که ۷ الی ۸ ساعت بقیه رو معطل کنم. به نظرتون میتونم خودم رانندگی کنم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با بچه سخته ماشین روندن، اگه گریه کنه و... تمرکزت از بین میره. با تپسی و یا اسنپ برو و یا اژانس محله تون که مورد اعتماد باشه اگه میخای به اونا زحمت ندی. خونواده خودت چی؟؟ اونا نمیتونن همراهیت بکنن. 

با بچه سخته ماشین روندن، اگه گریه کنه و... تمرکزت از بین میره. با تپسی و یا اسنپ برو و یا اژانس محله ...

اگر ماشین بردارم مامانم همرام میاد که بچه رو نگه داره فقط مامانم میگه نکنه رانندگی برای بخیه هات خطرناک باشه.‌

داداشم گفته میبرمت ولی خب باید مرخصی بگیره از کارش و مرخصی زیاد نداره

اگر ماشین بردارم مامانم همرام میاد که بچه رو نگه داره فقط مامانم میگه نکنه رانندگی برای بخیه هات خطر ...

عزیزم نمیدونم چون من طبیعی زایمان کردم و.... قدم نورسیده هم مبارک باشه ان شا.... بنظر من به برادرتون نگین اگه مرخصی گرفتن سخته و همینطور از کارش میمونه، اگه رابطه ات با خونواده همسرت خوبه بذاربیان بنظرم یه مرد از اونا واسه رانندگی بیاد همراه مادر شما.