2777
2789

کیا با ازدواج میخواستن خودشونو از خانه پدر نجات بدن ؟ 

چی شد !؟ اوضاعتون فرق کرد ؟

بنظرتون خوبه ادم بخاطر سختی و عذابی که خونه پدرش میکشه به ازدواج پناه ببره ؟ 

راسته میگن هر دخنری خونه پدرش سختی بکشه خونه شوهرش براش جبران میشه ؟!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من البته نه دقیقا برای فرار ولی فرار هم یه بخشی از نقشه اش بود 

هیچی اوضاعش بدتر شد اوایل ازدواج

نه چیزی براش جبران نشد که هیچ بدتر هم شد

به قول خودش سوخت و ساخت

از اینجا فرار کردم خونه شوهر ۹سال عذاب بود وکتک دوباره از اونجا فرار کردم خونه پدر  بازهم عذابم میدن😭

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

نه عزیزم 

اگه این دنیا اینقد عادلانه بود 

از اولش سختی نمیکشیدن یسریا 

پس الکی ب امید اینکه بعد ازدواج خوشبخت یشید با هرکسی ازدواح نکنید 

مهم طرف مقابله

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

من هر وقت ازدواج کنم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اینطور ازدواجها یعنی از چاله در بیای بیفتی به چاه عمیق، صبر داشته باش دختر جان، عاقلانه انتخاب کن، با چشم بسته و فقط برای فرار از محیط فعلی، بدبختی دوباره رو برا خودت رقم نزن