2777
2789

بچه ها من بیست سالمه و دو سال از دیپلمم میگذره 

تو این دوسال کار میکردم و از درس دور بودم ولی تصمیم گرفتم برگردم برای ۴۰۵ کنکور بدم 

امروز تو کانال یکی از دبیرا اومدم یه پیام گذاشتم و گفتم که هنوز نتونستم برای این درس دبیر انتخاب کنم..

یکی برگشت یه فحش خیلی بد داد و گفت اگه عقل داشتی تو بیست سالگی شوهر میکردی بچه میزاییدی نه اینکه کنکور بدی 

واقعا قلبم شکست ، نمیبخشمش هیچوقت 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ادما مغز ندارن

و ما نباید از ادمایی ک مغز  و ذره ای شعور ندارن ناراحت شیم خب؟

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

اون آدم از بی فرهنگی و بیسواد بودنش چنین حرفی زده. بیخیال عزیزم 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
وا مگه دیوونه بود یهویی این حرفو زد؟

اره یهو گفت ، فک کنم عقده داشته از جایی

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

چرا باید بخاطر یک آدم...قلبت بشکنه آخه

همچنین آدمی بنظرت عقل و شعور داره که خودتون بخاطرش ناراحت کنی

بنظرم خوب کردی دو سال استراحت کردی منم میخام یک سال استراحت کنم بعد برم دانشگاه 🫠

پیچیده تر از آنم که تو بفهمی مرا...

راست گفته شوهر کن بعدا درس بخون

شوهر چیه دیگه شوهر کنم که چی 

بهش بگو همه مث تو دوس ندارن بدن

پسر بود 😭😂

البته پسرا هم میتونن ....

چرا باید بخاطر یک آدم...قلبت بشکنه آخههمچنین آدمی بنظرت عقل و شعور داره که خودتون بخاطرش ناراحت کنیب ...

اره واقعا بیشعور بود ، موفق باشی خوشگلم ❤️

کانال یکی از معلم هات؟بیخیال از این ادما همه جا هست 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
پسر بود 😭😂البته پسرا هم میتونن ....

خب دیگه بدتر از این سیگما هایی بود وه پا حرفا اندرو تیت میشینه

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید