2777
2789

رفلاکس دارم انگار تو معده م آتیش روشن کردن، گاهی حالت تهوع میاره هرچی بخورم بعدش حالم بد میشه الانم حالم بده از ضعف دارم نابود میشم ولی نمیدونم چیکار کنم تا شنبه نوبت دکتر دارم نمیدونم چجوری سر کنم، 5 هفته م هنوز، برا رفلاکس معده داروی مجاز تو بارداری چی میشه خورد داغونم کمکم کنین 😭

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بمن دکترفاموتیدین دادبرو داروخونه بگوحامله ای خودشون دارومیدن

آخه به دکتر داروخانه اعتمادی هست؟ فاموتیدین رو ماه های آخر بارداری قبلم میخوردم

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم فاموتیدین فک کنم بی ضررباشه

دارم تو خونه اگه مجاز بود همونو میخورم

فقط باید ناشتا بخوری . اگه قبلش غذا خورده باشی دیگه فایده نداره

از هفته چند؟ من امشب از رفلاکس فکر نکنم بتونم بخوابم

انشالله خوب شی وبسلامتی بیادبغلت تاریخ انقضاشم چک‌کن

ممنون عزیزم انشالله