2777
2789
عنوان

بچه های شماهم مزخرف

325 بازدید | 27 پست

بچه های شماهم مزخرف میگن وقتی‌ جوگیر‌شدن حین بازی؟اونایی ک بچه پنج ساله شش‌ساله دارن. 

یسری‌کلمات میگه الکی‌، 

یا خدای رجب 

یا علی بسم الله

رجبتون میکنم

یا یسری‌کلمه معلوم نیس یعنی‌چی

parasoo1989@

اونا خودشون می فهمن‌چی میگن ما در جریان نیستیم

از تو فیلمای گوشی و اینستا یاد می گیرن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینطور که نبود 

ولی اسمی که تو بازی انتخاب میکرد خیلی سنگین و خفن بود 🥲🥲

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اونا خودشون می فهمن‌چی میگن ما در جریان نیستیماز تو فیلمای گوشی و اینستا یاد می گیرن

گوشی و اینستا ک نمی‌بینه. اکا هرجا هرررچی بشنوه میچسبونه بهم . اطراف ندیدم اینجوری‌مزخرف بگن. گاهی خجالت میکشم

parasoo1989@
اونا خودشون می فهمن‌چی میگن ما در جریان نیستیماز تو فیلمای گوشی و اینستا یاد می گیرن

پسر عموی من فحش اختراع کرد🤐🤣نمیدونم از کی شنیده بود کودن.وسط بازی یهو به یکی گفت کلمن😁🤣

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

واای خداروشکر. من فکر میکردم این قاطی‌پاتی داره

پسرا وقتی وارد شیش سال میشن بی مزه میشن حرکات بی مزه انجام میدم کلا بی نمک میشن دندوناشون هم میفته کج و کوله میشن بر بی نمکیشون افزوده میشه

گوشی و اینستا ک نمی‌بینه. اکا هرجا هرررچی بشنوه میچسبونه بهم . اطراف ندیدم اینجوری‌مزخرف بگن. گاهی خ ...

عادیه این چیزا

بعضی هاشون یکسری کلمات میگن اصلا هیچ جوره معنا و مفهوم ندارن😂

در یکسری موارد این رفتار ها تا بزرگسالی میمونه مث من و ارشد باشگاهمون که اکثر وقتا با زبان هآآآآآآ صحبت میکنیم و ققط خودمون میفهمیم🤣🤣

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩