2777
2789

بنظرم خیلیی همسرم مشکل داره 

همش میخواد از خانوادم اتو بگیره و اعصابم بهم میریزه بهش میگم چه سوودی برات داره میگه بفهمی که من حواسم هست 

و....

بنظرتون از الان دعوا کردن و سکوت نکردن باعث میشه زندگیم خراب بشه؟

الان 3 روزه دعوامونه مدااام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه این حرف‌رو به خواهر همسرم میگفتم، اگه یه موضوعی توی رابطتون اذیتت میکنه، اینو بدون که با گذشت زمان بدتر میشه و قراره بیشتر اذیت شی. پس یا از همون اول تصمیم عقلانی بگیر، یا قبول کن و کنار بیا. متاسفانه ایشون معتقد بود که میتونه طرف مقابلش رو تغییر بده، میتونه همه چیز رو کنترل کنه.. که در نهایت بعد ۳ سال به نتیجه‌ای نرسید و طلاق گرفت.

نهه اصلا

همسرت دوست بدار اینو بدون هیچ کس با طلاق گرفتن خوشبخت نشده اینو به چشم دیدم خیلی ها در حسرت هستن شوهر کنند فقط شوهر غر بزنه همسرت خیانت نمیکنه معتاد نیست بشین زندگیت کن قبول کن همه مشکل دارن همسایمون طلاق گرفت بچه اش معتاد شد فامیلمون طلاق گرفت باباش عموهاش گفتن تو خوب بودی شوهرت نگه می‌داشت توهین بچه ایست قلبی کرد 

[QUOTE=390973546]من همیشه این حرف‌رو به خواهر همسرم میگفتم، اگه یه موضوعی توی رابطتون اذیتت میکنه، اینو بدون که با گذ ...[/QUOTEاز قدیم گفتن خونه آن میتونی عوض کنی ولی سرنوشت را نه فامیل ما هم طلاق گرفت شوهرش دومش از شوهر اولش بدتر