2777
2789
اره بابا بیرون چرا نرم!! خودم شاغلم، ماشین دارم،، نه پول به خودم نمیده ولی خرج بچه و خونه میده

آهان شما شاغلی 

عزیزم الهی زندگیت درست بشه این وسط فقط بچه هامون دارن داغون میشن 

خدا کمکمون کنه

عزیزم شوهرم منم دقیقا مثل شوهر استاتر هست چطور میشه بی خیال خانواده بشیم در صورتی که آقا با خانواده ...

دبگه من ک ب ته خط رسیدم

شاید شما حق داشته باشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه شما به بزرگی خودت ببخش دیگه،،،ت قبل از این که تو بگی نه نمیدونستم این زندگی نیست! ممنون که گفتی

با این اخلاق و جواب دادنت تو همون زندگی بمون!

فکر کنم مناسبته!

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

آهان شما شاغلی عزیزم الهی زندگیت درست بشه این وسط فقط بچه هامون دارن داغون میشن خدا کمکمون کنه

ممنون عزیزم 

نه والا بچمم عین خیالش نیست 

بیرون میریم هرروز،، پارک میریم،،، کلاس میره 

انگار اونم راحت تره 

میدونی چیه عادت کردیم،،، بدجورم عادت کردیم 

اونی مه بهش زور داره فقط شوهرمه،،، ولی فقط ترسم از اینه دعوا راه لندازه بره به خانواده ام بگه،،،، 

وگرنه تا ابد میتونم حتی نگاهش نکنم 

کاش یه خونه داشتم،، یه تف مینداختم روش دست بچه ام رو میگرغتم میرفتم 

منتهی بعد دوازده سال باید برگردم خونه پدرم و واقعا راحت نیستم دیگه اونجا

والا اتفاقا اینقد اعصابم آرومهههههههههههوالا ما باهم قهریم،،،وگرنه دعواییی نداریم که فکر کنی اعصابمو ...

بازم صحبت کن. طلاق عاطفی هم نیاز به توافق داره. ولی من حس کردم خیلی تحت فشاری، خدا کمکت کنه

ممنون عزیزم نه والا بچمم عین خیالش نیست بیرون میریم هرروز،، پارک میریم،،، کلاس میره انگار اونم راحت ...

نمیتونی خونه اجاره کنی ؟؟

طلاق هم خوب نیست کلی دردسر داره بعدش 

من که فقط درظاهر باهاش خوبم از درون آشوبم 

شما هم طوری رفتار کن که فکر کنه خوب شدین باهاش 

با این اخلاق و جواب دادنت تو همون زندگی بمون!فکر کنم مناسبته!

همینه دیگه  اینجا هم یه چیزی بگی،،،، فرصت میشه برای عقده ای مثل تو که جواب داشته باشی بیای بگی 

مگه من مثل تو شوهر ندیده بودم،،،، من اگه میخواستم برای ازدواج و متاهلی اینقد ذوق کنم و بنویسم در مورد تو نی نی سایت و ک ون شوهرم رو لیس بزنم الان مثل تو بود زندگیم بدبخت عقده ای،،،، 

برو گم شو عقده ای خراب

بازم صحبت کن. طلاق عاطفی هم نیاز به توافق داره. ولی من حس کردم خیلی تحت فشاری، خدا کمکت کنه

اگه اینجوری رااحت میشی باشه،،،، خیالت راحت باشه من تحت فشارم،،، 

اکی راست میگی،،،،