2777
2789
عنوان

واقعا برای بعضیا آدم متاسف میشه

181 بازدید | 15 پست

طرف 15 صفحه تمام تاپیک هاش درباره درآمد پزشکا هست به خدا برگام ریخت خزان شدم یکی چطور می تونه روز هااااا چندین بارتاپیک درآمد پزشک بزنه حقیقا دلم براش سوخت...

یکم از زندگی لذت ببرید مقایسه ذهتنون رو داغون می کنه و انرژی ازتون میگیره.داداشم درآمد من و همسرم رو تا دوسال دیگه میذاره توو جیب جراح هست برادرشوهرم از کل فامیل بیشتر درآمدشه یا دوستام یکیشون دندونپزشک هست اون یکی پزشک کار زیبایی انجام میده دوتاشون مجردن پارسال با کشتی کروز رفتن مسافرت ولی من مقایسه نکردم که حال خودم رو بگیرم نوبت منم میرسه اگررررر توو مسیر بمونم و درگیرحاشیه نشم از زندگی لذت ببرید مقایسه فرصت هارو ازتون میگیره

یکی میشناسم پرستار بود همین هفته پیش سراغش گرفتم متوجه شدم بورسیه شده پزشکی ایتالیا برنامه داره تخصص هم بره انگلیس

رو خودتون تمرکز کنید نه بقیه

یکی هم شبا تاپیک میزنه شرکت نفتی درآمد بیشتر داره یا آتش نشان 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی هم شبا تاپیک میزنه شرکت نفتی درآمد بیشتر داره یا آتش نشان

اونو یادمه بیچاره مریضه واقعا دنبال راه حل میگشت برادرشوهرش اخراج بشه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من بهشون همیشه میگم

شما هم سه سال بکشین حودتونو روزی ۱۳ ساعت درس بخونین

کنکور بدین رشته تاپ بیارین

شش هفت سال درس بخونین تو این رسته های طاقت فرسا

بعد کلی طرح و اینا 

تازه فکر مطب باشین و مطب بزنین

بعدش راحب درامد پزشکا بگین

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

منم خوشم نمیاد خیلی انرژی منفی هستن 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

منم خوشم نمیاد خیلی انرژی منفی هستن

من یه بار نشستم عمیق شدم توو درآمد آرایشگرا اصلا یه جوری حالم گرفته شد هیچوقت یادم نمیره از اون زمان یادگرفتم مقایسه نکنم چون نابود میشی

من بهشون همیشه میگمشما هم سه سال بکشین حودتونو روزی ۱۳ ساعت درس بخونینکنکور بدین رشته تاپ بیارینشش ه ...

دقیقا،درامد پزشکا رو میخوان بدون هیچ تلاشی

من پزشک اطرافم زیاد هست،دوران دبیرستانشون تفریح و دور همی و گوشی و.... همه چی تعطیل بود و صبح تا شب مشغول خوندن بودن ،خب بابا تو هم همینقد تلاش کن پزشک شی اگه درامد اونارو میخوای

دقیقا،درامد پزشکا رو میخوان بدون هیچ تلاشیمن پزشک اطرافم زیاد هست،دوران دبیرستانشون تفریح و دور همی ...

بخدا 

هر شغلی ک درامد زیاد داره سختی زیاد هم دار

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

من یه بار نشستم عمیق شدم توو درآمد آرایشگرا اصلا یه جوری حالم گرفته شد هیچوقت یادم نمیره از اون زمان ...

افرین ادم باید بدونه زندگی و درامد ادم ها باهم فرق داره یکی توان اقتصادیش بالاتره یکی پایینتر باید به جاش روی خودمون و پیشرفت خودمون تمرکز کنیم

افرین ادم باید بدونه زندگی و درامد ادم ها باهم فرق داره یکی توان اقتصادیش بالاتره یکی پایینتر باید ب ...

همین پرستار که مثال زدم اگر مقایسه می کرد خودش رو با پزشک ها هرگزززز بورسیه ایتالیا نمی گرفت

زندگیا خیلی قشنگتر میشد اگه آدما سرشون تو کار و زندگی و پیشرفت خودشون بود نه تو .... بقیه

منم می تونم بشینم غصه بخورم که درآمد برادرشوهرم انقدر زیاده

برادرم از لحاظ درآمدی از من و شوهرم میزنه جلو و خوش به حال زن داداشم

خب این طوری فکر کنم زندگی زناشوییم که نابود میشه خودمم قطعا تخصص قبول نمیشم