2777
2789

ایست کرد کنارمون وانتی آدرس پرسید الکی آدرس یه محله دیگه رو هم پرسید نفمیدم چی گفت  خواهرم بهش گفت ما نمیدونیم 

بعد اجیم زود رفت جلو اونم یهو برگشت گفت ماشالا ب این خوشگلیت قدر زیباییتو بدون و همینطور با دست آروم میزد تو صورتش

من انگار آب یخ ریختن روم اولین بار بود که اینطوری با همچین مرد هایی مواجه شدم چرا این کارو کرد قصدش چی بوود چرا اینا اینطورن بچه ها من حس بد دارم بخدا 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن اینا رو باید فحش بدیم با کیف و پاشنه ی کفش بزنی میگفتی عین خوشگلی خواهرت که الان بغل بابام یا ...

من تاحال این موقعیت ها پیش نیمد برام اصن نمیدونم چطور بگم من بلد نیستم چطور رفتار کنم عین گیج  و منگا بودم برآم عجیب اومد در عین حال ترسیده

من تاحال این موقعیت ها پیش نیمد برام اصن نمیدونم چطور بگم من بلد نیستم چطور رفتار کنم عین گیج و منگ ...

من اگه بودم خشتکشو می‌کشیدم سرش اینقدر میزدمش اینقدر داد فریاد میکردم رسولش میکردم 

بی محلی میکردید راه خودتون و می رفتید

عزیزم داشتیم راه خودمونو میرفتیم ایست کرد آدرس پرسید گفت فلان بلوار کجا میشه من برای اون منطقه بودم گفتم شاید بلد نباشه

قبلا هم پیش اومده ازم آدرس پرسیدن راهنمایی کردم

ولی ایشون بعدش مشخص شد قصدش چیه و چ آدمیه

امروز یه بیشعوری بهم گفت آنقدر درس خوندی پیر شدی اعصابمو خورد کرد

عزیزم از حسادتش بهت گفته شک نکن وقتی میبینه تلاش میکنی  خودشو از تو عقب تر میبینه اصن بابت حرف های این ی عده آدم بیشعور دلخور نشو