2777
2789
عنوان

چالش حذف قند💫🌱قدمی بزرگ به سوی سلامتی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 25 پست
برنج هم حذف کردی؟چه نونی میخوری؟ جو؟میوه میخوری؟ قندهای طبیعی مثل خرما و توت و عسل اینا چطور؟

پایین تر نوشتم.بله برنج رو حذف نکردم.نان سنگک یا بربری

من عسل هم نخوردم.خیلی خیلی کم گاهی خرما خوردم 

من شیرینی و شکلات و اینا رو میتونم حذف کنمولی نون و برنجو نه🥲

من خودم نون و برنج حذف نمیکنم چون به بدن اسیب میزنن

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۲۰ روز بود شیرینی و شکلات رو حذف کرده بودم تا خانواده شیرینی ناپلئونی و لطیفه خریدن، قیافه شیرینی ها خیلی قشنگ بود اومدم ناپلئونی بخورم در کمال تعجب دیدم چقد بنظرم شیرین و چرب میاد و نتونستم بخورم 

واقعا ی مدت نخورید از سرتون میفته 

من از عاشقای شیرینی بودم شیرینی میدیدم تا ۴ ۵ تا نمیخوردم آروم نمی گرفتم. 

شیرینی هم فقط خرما و شکلات تلخ ۹۰ درصد استفاده کردم این چند وقت 

واای منم باردارم قند دارم کاش بتونم حذف کنم

منم چون عاشق بستنی و اینجور چیزام خیلی برام سخته..ولی به خاطر پوستم میخوام اینکارو کنم

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

حتی قند طبیعی تو میوه ها و...؟ خیلی سخت میشه همه چیز قند داره خب

نهه فقط قند های مصنوعی مثل کیک شیرینی شکلات بستنی مربا... 

میوه و خرما و..مشکلی نیست 

وای کاش بتونم چند روزه می‌خوام برم سوپرمارکت های میگم نه نرو...فعلا مقاومت کردم

قطعا میتونیم😍

قند تو چی هست چیو باید حذف کنم؟

ما فقط قند مصنوعی حذف میکنیم کیک شیرینی مربا بستنی شکلات پفک چیبس...