2777
2789
عنوان

پروژه ای به نام افغانی ستیزی

2537 بازدید | 174 پست

مواضع من خیل افغانی ستیز بوده در سایت اما یه چیزی فهمیدم که مو به تنم سیخ شد

ببینید این که بعضی از افغانستانی ها (یه تعداد خیلی محدود)بد هستن شکی درش نیست چون به دلیل حکومت مرکزی ضعیف گروه های مافیایی داخل کشورشون شکل گرفته و به دلیل اینکه مرز های ما هم زیاد محافظت نمیشن به راحتی وارد کشور شدن

متاسفانه داخل کشور ما داره علیه افغانستانی ها تولید نفرت میشه و این تولید نفرت متقابله یعنی همونطور که من از افغانستانی ها متنفر میشم اونا هم از من کینه می گیرن و من اینکار رو یک پروژه غربی برای آسیب به ایران میبینم چرا

1 - داعش خراسان بیانیه داده واسه عضو گیری هم زمان افغانی ها رو دارن از کشور اخراج میکنن و تولید نفرت می کنن

2 - اینگلیس اعلام کرده قصد داره 1000 میلیارد دلار روی افغانستانی ها سرمایه گذاری کنه ( توجه کنید اینگلیس پایگاه آموزش تروریست هاست خیلی از تروریست هایی که داخل کشور دستگیر شدن داخل اعترافاتشون گفتن اینگلیس آموزش دیدن)

3 - قطر به افغانستان پیشنهاد داده که بیاد و یک شبکه تلویزیونی واسش راه اندازی کنه که به نظر من قرار چیزی مثل اینترنشنال باشه و علیه ایران تولید نفرت کنه

دقت کنید همه این اتفاقات بعد از اخراج افغانستانی ها از ایران افتاده

فقط لطفا توهین نکنید و اگه نظر منطقی دارید خوشحال میشم بگید 

از نی نی یار عزیز هم خواهش میکنم تاپیک رو حذف نکنه شاید کمک کنه جلوی تولید نفرت علیه افغانستانی ها گرفته بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

استراتژی دشمن اینه که مردم یک کشورو بندازه به جون هم

جواب نداد همزبونارو بندازه به جون هم

بعد دینی مذهبی قومیتی و...

من خودم افغانی خوب بیشتر از بد دیدم 

ولی برای امنیت کشورم مخالفت و گاردی به خروجشون ندارم 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببین یه سریشون تفکر طالبانی دارن اونا خیلی خطرناکند بمب متحرکن .اما با حرف شما هم موافقم کلا دشمن برای ضربه به ایران از هیچ کاری دریغ نمیکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

اگه از ذات افغانستانی ها خصوصا پشتوها خبر داشتی این تاپیک نمیزدی 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

الان تاپیک حمایت از افغانه؟😐

مرده شور افغانی ها رو با هم ببرن 

برن به درک مفت خور های کثیف

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️