مواضع من خیل افغانی ستیز بوده در سایت اما یه چیزی فهمیدم که مو به تنم سیخ شد
ببینید این که بعضی از افغانستانی ها (یه تعداد خیلی محدود)بد هستن شکی درش نیست چون به دلیل حکومت مرکزی ضعیف گروه های مافیایی داخل کشورشون شکل گرفته و به دلیل اینکه مرز های ما هم زیاد محافظت نمیشن به راحتی وارد کشور شدن
متاسفانه داخل کشور ما داره علیه افغانستانی ها تولید نفرت میشه و این تولید نفرت متقابله یعنی همونطور که من از افغانستانی ها متنفر میشم اونا هم از من کینه می گیرن و من اینکار رو یک پروژه غربی برای آسیب به ایران میبینم چرا
1 - داعش خراسان بیانیه داده واسه عضو گیری هم زمان افغانی ها رو دارن از کشور اخراج میکنن و تولید نفرت می کنن
2 - اینگلیس اعلام کرده قصد داره 1000 میلیارد دلار روی افغانستانی ها سرمایه گذاری کنه ( توجه کنید اینگلیس پایگاه آموزش تروریست هاست خیلی از تروریست هایی که داخل کشور دستگیر شدن داخل اعترافاتشون گفتن اینگلیس آموزش دیدن)
3 - قطر به افغانستان پیشنهاد داده که بیاد و یک شبکه تلویزیونی واسش راه اندازی کنه که به نظر من قرار چیزی مثل اینترنشنال باشه و علیه ایران تولید نفرت کنه
دقت کنید همه این اتفاقات بعد از اخراج افغانستانی ها از ایران افتاده
فقط لطفا توهین نکنید و اگه نظر منطقی دارید خوشحال میشم بگید
از نی نی یار عزیز هم خواهش میکنم تاپیک رو حذف نکنه شاید کمک کنه جلوی تولید نفرت علیه افغانستانی ها گرفته بشه