بانوی_خوش_سخن مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 1636 عنوان کسی تجربه حفظ قرآن در منزل داره)سوال 198 بازدید | 31 پست سلام عزیزانممنون میشم راهنماییم کنیدخیلی دوست دارم حافظ قرآن بشم۲۰ سالمهبه نظرتون میتونم؟ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم 1404/05/16 | 19:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simorgh313 عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 2044 جواب گرفتی منم لایک کن بیام فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11632 فعلا از جز ۳۰ شروع کن ببینیم بعدا چی میشه ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 3977 عزیزم پسر من تقریبا ۶ جز قرآن حفظ کرده چه کمکی میخوای گلم ؟ راهنماییت کنم 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
بانوی_خوش_سخن مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 1636 فعلا از جز ۳۰ شروع کن ببینیم بعدا چی میشه اره شروع کردم.با صوت گوش میدم حفظ میکنمولی وسواس دارم حس میکنم اشتباه تلفظ میکنم یا روش حفظ جور دیگه است سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 3977 حتما میتونی باید خیلی تکرار و تمرین کنی 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11632 اره شروع کردم.با صوت گوش میدم حفظ میکنمولی وسواس دارم حس میکنم اشتباه تلفظ میکنم یا روش حفظ جور دیگه ... فعلا حفظ کنتجوید و چیزای دیگه برای بعدا ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
بانوی_خوش_سخن مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 1636 عزیزم پسر من تقریبا ۶ جز قرآن حفظ کرده چه کمکی میخوای گلم ؟ راهنماییت کنم ممنون خانوومپسرتون کلاس رفته؟من میخوام تو خونه حفظ کنم ۲۰ سالمه نمیدونم چطور باید حفظ کنمروش خاصی داره؟ سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 3977 اره شروع کردم.با صوت گوش میدم حفظ میکنمولی وسواس دارم حس میکنم اشتباه تلفظ میکنم یا روش حفظ جور دیگه ... یه قاری خوب انتخاب کن از لحاظ صوت و لحن که صوتتون ناخوداگاه مثل ایشون میشه 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️
بانوی_خوش_سخن مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 1636 یه قاری خوب انتخاب کن از لحاظ صوت و لحن که صوتتون ناخوداگاه مثل ایشون میشه این برنامه های آنلاین خوبن؟ سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم
بانوی_خوش_سخن مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 1636 سلام بله روش خاصی داره شما بلدی؟ سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم
آکوتاگاوا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 126 از جز ۳۰ شروع کن که راحت تره من ۱۴ تا سوره جز ۳۰ رو حفظم تو خونه خم حفظ کردم ولی ۱۴ تا سوره رو معلممون اجبار کرده بود به نظرم کلاس ثبت نام کن که مجبور شی
بانوی_خوش_سخن مدیر استارتر عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 1636 از جز ۳۰ شروع کن که راحت تره من ۱۴ تا سوره جز ۳۰ رو حفظم تو خونه خم حفظ کردم ولی ۱۴ تا سوره رو معلمم ... ممنون عزیزمباتوجه به معنی حفظ میکنی؟ سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم
medilan عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 3977 ممنون خانوومپسرتون کلاس رفته؟من میخوام تو خونه حفظ کنم ۲۰ سالمه نمیدونم چطور باید حفظ کنمروش خاصی دا ... پسر من ۹ سالش بود ، بله تو خونه حفظ میکرد بعدش یک روز درمیون میرفت برای استادش از حفظ میخوند و میومد تقریبا نصف صفحه هر روز حفظ میکرد شایدم کمی بیشتر 🧘♂️گروه آبی🧘♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙 وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙 هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘♂️❣️🧘♂️🧘♂️