2777
2789
سلام. من یه بار بی بی مثبت شد. دو تا خط پر رنگ خیلی خوشحال بودیم  که فرداش پرید شدم   &nb ...

دلیلش هورمونای بالای پریوده

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک مدیکور۹۰درصدمثبت الکیه دل نبندمنم چندباربامدیکورمثبت شدم الکی بوده...ایندفعه بی بی خارجی گرفتم کلی پول دادم مثبتم شد..

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣

بی بی چک مدیکور۹۰درصدمثبت الکیه دل نبندمنم چندباربامدیکورمثبت شدم الکی بوده...ایندفعه بی بی خارجی گر ...

چه مارکی؟منم دو روز مثبت شد روز سوم منفی.مدیکور

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
امپول این ماه زده باشی مال امپول هم میشه مثبت کاذب شه

نه عزیزم من دکتر رفتم نه کیست داشتم نه مشکلی شوهرمم مشکلی نداشت فقط قرص کم کاری تیرویید میخورم فولیک اسید

عزیزم خوشبحالتون. میشه مارکشو بگی. نمیدونم چراهر داروخونه ای میرم فقط مدیکور وzimohaداره

عزیزم من بعداز۵سال بامیکروباردارشدم خیلی سختی کشیدم این برای بهمنه مارکشویادم نیس ولی مدلش فرق داره بایدادرارومیریختی اون قسمت صورتی درشومیبستی بعداز۵دقیقه نشون میداد.الان۳ماهمه

جدی مدیکور درصد خطاش بالاست ؟؟؟ پس چرا نی نی سایتیا میگن مدیکور بزنید دقیقه؟؟؟

والا من دیروز تاحالا هرکی بهم رسیده میگه درصدخطاش بالاس دل نبند. منم بار اولمه استفاده میکنم. اگر بارداربودم وجواب گرفتم حتما میام میگم که مدیکورخوبه یانه  

عزیزم من بعداز۵سال بامیکروباردارشدم خیلی سختی کشیدم این برای بهمنه مارکشویادم نیس ولی مدلش فرق داره ...

خدا هم خودتونو هم بچتونو حفظ کنه عزیزم. بازم مبارک باشه