2777
2789
عنوان

غسل وبی ابی

422 بازدید | 57 پست

کیا غسل گردنشونه ولی اب قعطه نمیتونن برن حموم مجبورن یکی دوروز صبر کنند؟؟؟؟

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی دو روز واسه چی تیمم بدل از غسل کن

وای بدم میاد از خودم بدم میاد تا حموم نرم غسل نکنم اروم نمیگیرم

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

فک کنم باید تیمم بدل از غسل کنی

اره میدونم ،ولی بدم میاد ختما باید برم حموم

چرا یکی دو روز؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب چند ساعت آب قطعه بعد از چند ساعت میاد دیگه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چرا یکی دو روز؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب چند ساعت آب قطعه بعد از چند ساعت میاد دیگه!

نه اینجا یه روز درمیون یا دوروز درمیون اب میاد اونم دوسه ساعت

غسل جی ؟

پریود بودم ،حیض

من😐😂

پریود تاریخش دست خود ادم نیس،ولی نزدیکی رو میشه تو روزایی که اب میاد انجام داد😅🙈