2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 55 پست
درسته عادت کردیم ولی به هر حال اون دوران من پرخاشگر و عصبی میشم یکم دعوام کنید به خودم بیام

ما هم میشیم خب هم پری میشم هم من افسردگی زایمان رو تجربه کردم ولی بداخلاق نشدم فقط میرم تو خودم و بیشتر سکوت میکنم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اگه میتونستم خودمو دعوا میکردم ولی نکن گناه داره😭😂

🙏🌷😂

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم میشیم خب هم پری میشم هم من افسردگی زایمان رو تجربه کردم ولی بداخلاق نشدم فقط میرم تو خودم و بی ...

چه کنم بتونم خودمو کنترل کنم؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

چه کنم بتونم خودمو کنترل کنم؟

تلقین نکن اصلا و ابدا انگار ما خانوما یه بهونه واسه بداخلاقی و بی اعصابمون پیدا کردیم ببین تو سه چهار قبل پریود میگی دوره پی ام اس ۷ روزم که مربوط خب ماهی ده روز بخوای همش بداخلاقی کنی نمیشه که

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
خیلی تاثیر گذار بود فکر میکنی مهم نیس؟ تنها کسی که تو سایت دوسشون دارم تو و کاربر پسر فندوقیم هست 🐰

اینجوری نکن آبجی ازت سرد میشه خدای نکرده 

بخدا من اگه جای تو بودم فقط نازشو میکشیدم قربون صدقه ش میرفتم 

منو میبینی گیر یه گرگ نفهم افتادم 

اگه تو جای من بودی یه روزم پیش این و خانوادش نمیموندی 

فردا تولدمه حتی زورش میاد برام کادو بخره 

آرزوی یه جفت گوشواره ب دلم مونده ک میتونه بخره اما نمیخره 

تو خوشحال باش از اینکه همچین آدم عاقل و بالغی گیرت اومده 

😔 

تلقین نکن اصلا و ابدا انگار ما خانوما یه بهونه واسه بداخلاقی و بی اعصابمون پیدا کردیم ببین تو سه چها ...

درسته ممنونم ازت 🙏

اینجوری نکن آبجی ازت سرد میشه خدای نکرده بخدا من اگه جای تو بودم فقط نازشو میکشیدم قربون صدقه ش میرف ...

سرد نمیشه به هیچ عنوان به قول خودش در حد پرستش دوسم داره 

دوس داشتنش الکی نیس 

ولی درسته خاک تو سرم واقعا دیگه سعی میکنم خودمو کنترل کنم

بمیرم برات 🥺🥺🥺

وا خب هرکسی یه جوره

ببین اینکه جدیدا مد شده دخترا بداخلاقی خودشون رو نست میدن به دوره پری.  اینا جالب نیست انگار آزادن هر کاری کنن اینم فقط واسه اشناهاشون صدق میکنه چون به غریبه که نمیتونن توضیح بدن پس رعایت میکنن

ببین اینکه جدیدا مد شده دخترا بداخلاقی خودشون رو نست میدن به دوره پری. اینا جالب نیست انگار آزادن ه ...

شوهر غریبه نیس که عزیزم 

وای دقیقا منم مثل توام😭😭😭😭

من دیگه از امروز قول دادم به خودم 

کنترل کنم

شوهر غریبه نیس که عزیزم

میکم چطور جلو غریبه میتونیم کنترل کنیم ولی واسه عزیزترینامون یه ذره رعایت نکنیم فقط چون پریودم نمیشه که