2777
2789
عنوان

شمام عصر ها احضار میبینید

188 بازدید | 39 پست

؟؟؟

شبکه آی فیلم ساعت ۶ عصر

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سیزده دقیقه دیگه پخشه،فقط برق نداریم که تو گوشی میبینم

برق شما هم ساعت ۵ تا ۷ رفته؟

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

جلو تلوزیون نشستم تا شروع بشه😑😂

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اره دیشب دیگه سه قسمت اخرم دان کردم نشستم تا اخر دیدم😂

۳ قسمت آخرووووو توی یک شب دیدی؟😂😂😂😂

طوبی بر اساس ی رمانه خیلی غمگینه همه شخصیتا زجر میکشن

وای

من جرعت ندارم توی فیلمای غمگین بازی کنم

برق شما هم ساعت ۵ تا ۷ رفته؟

اره دو ساعت صب می‌ره 

دو ساعت عصر می‌ره یه ساعتم شب😂😂

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**