2777
2789

سلام بچه ها.برادرشوهرم اینا طبقه بالا خونه مادرخانومشو تعمیر کردن و چندروزه توش ساکن شدن.من گفتم خواستیم بریم باید کادو بدیم اما شوهرم میگه مگه خونه خریده،هرموقع خونه خرید کادو خوب میدیم شیرینی کافیه.حرفش درسته؟

هرچند باز من روم نمیشه دست خالی🫠

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

از مادر شوهرت بپرس

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت درست میگه جانم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
از مادر شوهرت بپرس

به مادر شوهرم باشه میگه شیرین نمی‌خواد پولکی ببر😵‍💫

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

کادو برای چی آخه! شکلات کادویی ببر

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

اسی یه سوال بی ربط به تاپیکت 

اخرش رفتی طبیعی عمل کردی یا سزارین و چطور رفتی

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

هرچی شوهرت میگه

الکی بیشتر یا کمتر نخواه

هرچی گفت بگو باشه هرچی تو بگی

خانواده اونه رابطه خودشونه اهمیت نده خیلی، اینجوری اونم یاد میگیره با خانواده تو کاری نداشته باشه هرچی تو بخوای

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.