2777
2789
عنوان

مامانایی که دختر دارید بیاید

177 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من تجربه خودم میگم بهتون ،

من زمانی که نوجوان بودم مامانم خدابیامرز اصلا روش نمیشد در مورد مسائل جنسی و پریودی و زدن موهای زائد و... باهام حرف بزنه ، یا میترسید من پر رو بشم یا لازم نمیدونست ، بخاطر همین من خیلی جاها سوتی میدادم یا حتی اسم آلت تناسلی مردها رو بلد نبودم یکبار شنیده بودمش بلند یر سفره گفتم که باعث شد داداشم بشقاب غذاش ول کنه و با عصبانیت بره ...

در مورد پریود تو مدرسه بهم گفتم و با ایراد و اغراق در مورد مسائل جنسی از دوستام شنیدم چیزایی ،

با دختراتون دوست باشید بهشون یاد بدید با ژیلت موهای زائدشون بزنن، پیوند ابرو و سیبیل بچه هاتون بردارید من خداروشکر این مشکل نداشتم اما تو دوستام زیاددیدم اعتماد به نفسشون میگرفت ، بذارید تو جامعه ای که به پسرها هم تجاوز میشه دخترهاتون گرگ باشن و دانا.

دعا کنید یه روزی اِن شا الله خدا یه دختر سالم و خوشکل بهم بده ، وسلام

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملااااااااا موافقم 

به جز بخش ژیلت

این نامردیو در حق بچهاتون نکنیننن

موبر بهتر از ژیلته هم از پر مو شدنشون جلو گیری می‌کنه هم نمیزاره پوستشون تیره بشه

تا بزرگ بشه اپیلاسیون یا لیزر

پیچیده تر از آنم که تو بفهمی مرا...

ان شاءالله خدا بهت دو تاش رو بده

یه پسر دارم گلم ، خداکنه دوقلودختر و پسرم بهم بده خدای مهربون 😍

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
کاملااااااااا موافقم به جز بخش ژیلتاین نامردیو در حق بچهاتون نکنینننموبر بهتر از ژیلته هم از پر مو ش ...

من این به ذهنم رسید اما شما دقیق تر گفتید عزیز

چجوری بگماصلا جمله بندیشو نمیدونم

یه روزه نگو ، کم کم ببین مزه دهنش چیه ، اندام خصوصی براش بگو ، اعتماد نکردن بگو ، بهداشت رعایت کردن و زدن موهای زائد بگو ، دوران پریودی بگو ، منظورم این نیست بیای رابطه جنسی توضیح بدی بدتر حساس بشه اونا رو خودش یاد میگیره ، تو مراقبت ها رو بگو

پس ان شاءالله دو تا دختر که خواهر داشته باشه تنها نباشه و یک داداشم واسه پسرتون

عزیزم در توانم نیست 🤣🤣🤣

ماشا الله میشه چهارتا

راستی اون خواستگار پزشک عمومیت چی شد 😂

مال چند سال قبله و الان شکر خدا ازدواج کردم و یه بچه دارم فعلا میخوام بکنمشون دوتا بچه اِن شا الله 🤣

خبری ندارم ازش اون موقع سنش داشت میرفت بالا ،گمونم دیگه سرش به سنگ خورده باشه