2777
2789

سلام عزیز های دلم 🌼🫶🏻💖

امیدوارم روز قشنگ و خوبی داشته باشید 

میخوام عجیب ترین خواب زندگیم براتون تعریف کنم

یک شب خواب دیدم که دارم تو خیابون قدم میزنم و خیابون هم شلوغ بود 

بعد میبنم چند نفر دعواشون میشه من که اینارو میبنم میترسم میخوام سوار ماشین بشم برم 

بعد یک پسر میاد پیشم سه چهار بار پشت سر هم هی بهم میگه اینا که دعوا کردن توهم میان میگرن فکر میکنن تو هم باهاشون بودی بعد من سکوت کرده بودم 

این هی تکرار میکنه بعد من اعصابم خراب میشه تو خواب بهش میگم ، ولم کن اینا همش خواب من میدونم خوابم

بعد دقیقا همون لحظه که این حرف زدم 

تموم اون آدم های که تو خیابون بودن یهو تو یک لحضه مستقیم خیره میشن به من با چهره ای به شد متعجب یعنی به طرز وحشناکی متعجب بودن بعد همون پسره یهو با چهر به شدت متعجب و حالت شبی یخ زده صورتش سرش برگردوند و گفت تو نباید این میدونستی بعد انگار از یه بلندی پرت شدم لرزیدم بلند شدم

واقعا برام خیلی عجیب بود

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

ولی فقط یه خواب بود

درگیرش نشو

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا تو خواب وقتی میفهمی خوابی و اینو ب ادمای اونجا میگی همینجوری میشه انگار همه بهت خیره میشن یا دنبالت میکنن

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
منکه خواب چرت میبینمشب خواب دیدم دارم شیر گاو رو میریزم تو کیفم 😐

😂😂😂😂😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد