2777
2789
عنوان

طلاق برای بار دوم

357 بازدید | 18 پست

خیلی حالم بده با توجه ب اینکه خیبی همسرم اذیتم میکنه و دوست دارم طلاق بگیرم ولی اسم طلاق میا حالم بد میشه من این زندگی رو با سختی ساختم .میدونم برگردم شوهرم درست نشده تازه کینه گرفته بدترم شده  پارانویید داره الان فکر میکنه من پیشش نیستم چکارا که نکردم  ..ولی خیلی حالم بده از تنهایی بعدش ناراحتم از اینکه تا اخر عمر تنها باشم حالم بده دیگه هیچ وقت ب ازدواج فکر نمیکنم  ولی از اینکه تنها باشم میترسم چند روزه انگار قلبم یخ زده پر از درده  .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غم زیاد ی رو دوشتهکار کنروبه حلو باشکم نیارباید ادامه بدی به خاطر خودت وبچه هات

الان دارم مراحل اداری طلاق رو پیش میرم ولی حالم خیلی بده دوست ندارم زندگیه بدون بچه هامو دوست ندارم طلاق رو از حرف مردم حالم بد میشه بدنم سست شده حالم بده با اینکه میدونم زندگیم درست نمیشه و بدتر میشه ولی دوست دارم کنار بچه هام باشم بچه هام اذیتن پسرم میگه من دوست دارم چهار نفره باشیم دخترم گریه میکنه من دوست دارم مامان و بابام تو ی خونه باشن .خودم از طلاق میترسم  من ازدواج دوممه  از تنهایی بعدش میترسم حال روحیم خیلی بده

الان دارم مراحل اداری طلاق رو پیش میرم ولی حالم خیلی بده دوست ندارم زندگیه بدون بچه هامو دوست ندارم ...

آروم باش

باید روحیتو حفظ کنی

بچه هات پیشت میمونن

بذارحداقل یکی از والدین بچه هات سالم باشن

بقکر کار باشبه طلاق فکر نکن الاناول باید کمی حاد روحیتو خوب کنی

دارم کلاس ارایشگری میرم ولی همش میگم خدا اگه قراره بچه هام پیشم نباشم باهاشون خاطره نداشته باشم این زندگی هیچ ارزشی نداره حتی اگه خیلی پیشرفت کنم بدون بچه هام برام بی ارزشه

آروم باشباید روحیتو حفظ کنیبچه هات پیشت میموننبذارحداقل یکی از والدین بچه هات سالم باشن

بی قراریم بیشتر بخاطر بچه هامه حضانتشون با پدرشونه من جز ی شب که برا زایمان دومم رفتم بیمارستان هیچ وقت بچه هام ازم دور نبودن الان دوماهه ندیدمشون 

دارم کلاس ارایشگری میرم ولی همش میگم خدا اگه قراره بچه هام پیشم نباشم باهاشون خاطره نداشته باشم این ...

هی اروم بگیر

از بچه هات جدانمیشی

اونا بچه تت وتومادرسی

رابطه ای که قطع شدنی نیس.

اروم باش