2777
2789
عنوان

با حقوق اولم ساز بخرم ایا

80 بازدید | 9 پست

مشکلاتمون زیاده ساز موردعلاقم که حدود ۲۰ ۳۰ تومنه رو یه جا به یه شکل دیگه میده ۶ تومن با دوره ی مجازی اموزشی انگار راحتم هست یاد گرفتنش

خلاصه بنظرت عقلانیه ساز بخرم؟ اینم بگم من فعلا کار ندارم🥲 اما در به در دنبالشم

ولی خب یادگاری میمونه دیگه بعدا میتونم به بچه هام نشونش بدم و فلان

ولی با ۶ تومنم کارمون راه نمیوفته حقیقتش بیشتر از اینا نیاز داریم

چیکار کنم جمع کنم بخرم یا جمع کنم بزنیم به یه دردی؟

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اول بگو چه سازی می خوای بخری؟ 😍😁

نمیدونم عزیزم زودتر باید بسنجی که اگر نیاز مالی برای خرید موضوع اساسی و لازمی نداری بخریش . 

می تونه یه گردنبند هم به عنوان یادگاری بخری 

من اولین حقوقم وقتی مراقب امتحانا بودم گرفتم

چند سال پیش

۶۷۰ هزار تومن دادن

باهاش یه گردنبند طلا خریدم، هنوزم دارمش

و ۵ هزار تومنم دادم یه پرچم امام حسین خریدم واسه روضه مادربزرگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول بگو چه سازی می خوای بخری؟ 😍😁نمیدونم عزیزم زودتر باید بسنجی که اگر نیاز مالی برای خرید موضوع اس ...

ساز چنگ🥲

اخه با ۶ تومن کارمون راه نمیوفته از یه طرفم زمان حلش میکنه مشکلاتمونو ولی حقوق اولمو خب برام مهمه دوست دارم مثل بابام یه چیزی بخرم بعدا نشون بدم به بچه هام اینو با حقوق اولم خریدم😂🥲

گردنبندم میدونم به تنگ نا بخوریم خانوادم ممکنه بفروشن و اینکه دارم ولی این سازو خیلی دوست دارم از یه طرفم عذاب وجدان دارم🥲🥲

من اولین حقوقم وقتی مراقب امتحانا بودم گرفتمچند سال پیش۶۷۰ هزار تومن دادنباهاش یه گردنبند طلا خریدم، ...

من بخوام گردنبد بخرم میدونم به تنگ نا بخوریم خانوادم میفروشنش ولی خیلی دلم میخواد این سازو بخرم🥲

ساز چنگ🥲اخه با ۶ تومن کارمون راه نمیوفته از یه طرفم زمان حلش میکنه مشکلاتمونو ولی حقوق اولمو خب برا ...

راستش نمیدونم 

احتملا من اکر بدونم خانوادم نیاز مالی دارن و پول من کمک یه چیز کوچیک برای یادگاری نی خرم و بقیه‌ش رو میدم به اون هااما اگر نیاز ندارن راحت باش و هر جی دوست داری برای خودت بخر 

راستش نمیدونم احتملا من اکر بدونم خانوادم نیاز مالی دارن و پول من کمک یه چیز کوچیک برای یادگاری نی خ ...

اخه کاره کسیو راه نمیندازه من بدمم اینا میتونن با زمان مشکلاتشونو حل کنن

ولی حقوق اول من که برنمیگرده🥲