منم هر وقت دستم میخوره به قابلمه اینا سریع روغن نباتی نیزنم.
آره منم فکر نمیکردم به این زودی جواب بده.....خواهر شوهرم دیگه پماد نخرید و برای سه تا بچششم از روغن نباتی استفاده کرد.....من خودمم شب روغن نباتی زدم دستو صورتم...صبح بلند شدم. سفید سفید شده بود صورتم دیگه از اون آفتاب سوختگی خبری نبود...همه تعجب کردن....عجیب صورتم سوخته بود....وحشتناک.....برای خالمم که تعریف کردیم....گفت منم ۷...۸ تا بچه رو بزرگ کردم قنداق که میکردیم...یا اونموقع پوشک نبود،لاستیک میکردن(کهنه میزاشتن)....بچها که میسوختن فقط روغن نباتی میزدم خوب میشدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آد نه ولی همشونو زدم مای بیبی ک نمیبندم خوبه ولی تا میبندم میریزه بیرون
عوض کن پوشکش رو
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
کاری به بهتر بودنش نداشته باش یه دوهفته عوض کن بعد دوباره مولفیکس بگیر
من اولین بچم رو با پمپرز بزرگ کردم یادش بخیر ولی حالا قطعا نجومی قیمتش
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)