2777
2789
واقعا میزنم

اره نرم می‌کنه عالیه روغن کنجد خوبه بزنی پاهاش صبح ببرش حموم هر دوروز یک بار پاهاش نرم میشن هم پوست پوست خوب میشن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عرق سوز میشه. الان تابستونه سعی کن بیشتر آب بزنی بهش. با دستمال اینا پاک نکن. شورت آموزشی بگیر ساعتی ...

اصلا از اولم با دستمال پاک نکردم شستم الانم همینطور فقد پوستش خیلی سفید حساس ی روز درمیونم حموم میبرم ولی شورت اموزشی میگیرم چجوری ی بار مصرف یانه

اصلا از اولم با دستمال پاک نکردم شستم الانم همینطور فقد پوستش خیلی سفید حساس ی روز درمیونم حموم میبر ...

نه پارچه ایه. من گرفتم یه دونه دویست‌. ظهرا دو سه ساعت بازش میزارم. اگه هم یه بار جیش کنه پس نمیده به بیرون

نمیدونم باسنشه بغل کش مای بیبی

عرق سوز شده....بچه ی خواهر شوهر منم باسنش همینطوری میشد...۱۰ تا پماد امتحان کرد نشد....مادر شوهرش گفته بود روغن نباتی بزن.....اونم زد خوب شد......اول که من دیدم فکر کردم آبجوش ریخته...اینقدر افتضاح بود...من رفتم سنندج...تو راه آفتاب به شدت داغ بود از پشت،شیشه ماشین مثل ذربین میتابید.....من سفید پوستم...کرم ضد آفتاب هم یادم رفته بود بردارم....شوهرمم جایی وای نمیستاد که بخرم...رفتم رسیدم سنندج...صورتم کامل سوخته بود...ما مانم گفت صورتت کاملا سوخته...بازار رفتیم روم نمیشد سرمو بالا کنم.....شب یاد حرف خواهر شوهرم افتادم...به دستو صورتم روغن نباتی زدم خابیدم...صبح بلند شدم...صورتم سفی ،سفید شده بود....مامانم گفت چی زدی به صورتت که خوب شد گفتم روغن نباتی😆😜

اره نرم می‌کنه عالیه روغن کنجد خوبه بزنی پاهاش صبح ببرش حموم هر دوروز یک بار پاهاش نرم میشن هم پوست ...

ی روز در میون میبرم حموم ولی باید شبا چن روز باز بزارم خوب شه

عرق سوز شده....بچه ی خواهر شوهر منم باسنش همینطوری میشد...۱۰ تا پماد امتحان کرد نشد....مادر شوهرش گف ...

اینو مامان منم میگه جوابه ولی الا خیلی وقته مایع استفاده میکنیم بنظرت جوابه و اینکه پسرمم خیلی سفید بیشتر از خودم و پوستش حساس

ی روز در میون میبرم حموم ولی باید شبا چن روز باز بزارم خوب شه

درهفته دوبار اینکار کنی بارون شب چرب کن صبح حموم بده 

چند ماهش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اینو مامان منم میگه جوابه ولی الا خیلی وقته مایع استفاده میکنیم بنظرت جوابه و اینکه پسرمم خیلی سفید ...

آره بزن جواب میده....

منم همینطور پوستم سفیدو حساسه.....ی نونوایی هم برم صورتم میسوزه.....تو مسافرت بد جور سوخت....ولی قشنگ  خوب شد