2777
2789
عنوان

مذهبی نیستم ولی تو وجودم

126 بازدید | 12 پست

یه روحانیِ درون دارم. چقدر دلم میخواست زمان ما هم امام علی امام حسین یا یه پیامبر یا روحانی مهربون مثل بهجت یا اون حاج آقاعه فکر کنم فاطمی‌نیا اینا بود فامیلیش که صورت گلگون داشت و حرفای قشنگ میزد الآنه بود میشد رفت خونه‌شون باهاشون فقط حرف زد حرفاشونو شنید حتی هیچی نگفت ولی رفت به اون سبک و سیاق ساده‌ی زندگیشون و فقط از انرژی خوبشون استفاده کرد 

بعضیا یه هاله‌ی آرامش دارن مثل مادربزرگم که نیست فقط دلم میخواست تو محیط هاله‌ی اون باشم یک جمله که می‌گفت با اون که هیچی بلد نبود همون حرفش تمام سند و مدرک‌های دنیا رو نقض می‌کرد انگار به گفته‌ی اون همه چی درست میشد حتی همه‌ی شواهد نشکن میداد اتفاقات ناخوشایندی در پیشه 

چقدر نیاز داریم به وجود این آدمای خالص و خوب😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون قدرا باایمان نیستم دلم واقعا حضور یکیو میخواد به حرفاش گوش بدم بتونه حرف بزنه

ربطی به ایمانت نداره ولی

یه سری گروه‌های این مدلی هم هست اگه پیدا کنی خوبشو. دور هم جمع می‌شن حرفای جالب می‌زنند

پاینده ایران

ربطی به ایمانت نداره ولییه سری گروه‌های این مدلی هم هست اگه پیدا کنی خوبشو. دور هم جمع می‌شن حرفای ج ...

ممنونم از راهکار خیلی خوبتون در جهت کمک به من 

ولی دور از جون انقدر اقشار مختلف داخل یه گروه عضو هستن که آدم نمیدونه فردی که حرف میزنه چجوری قشریه 

دیدم فردی که هزار گناه ناجور میکنه ولی چنان با تعصب در مورد این مسائل نظر میده حرف میزنه که حس ریا می‌گیرم میگم اونم از خودمه نمیدونم تونستم منظورمو برسونم نمیتونم به خودم دروغ بگم شاید یه مرحله‌ای از زندگی آرامش می‌گرفتم ولی الآن تو این مرحله که هستم نمیتونم به خودم دروغ بگم 

گاهی وقتا میرفتم امامزاده‌ای نزدیکی محلمون اونجا خلوت که بود تو سکوت محض می‌نشستم حس آرامش کمی می‌گرفتم تا اینکه برم با خانمهای مذهبی محجبه‌ای که اونجا بودن به عنوان راهنما ارتباط بگیرم اونا برام عادین 

دلم یکیو میخواد که از دنیا کنده و فقط به خدا چسبیده میخوام تو سطح انرژی اونا قرار بگیرم 

قبول کنید واقعا به امام معصوم نیاز داریم الآن 

من حرفای محمد شجاعی حس خوبی بهم میده

چند روز پیش یکی ایشونو بهم معرفی کرد هنوز که هنوز با اون که لینک کانال و سایت رو زحمت کشیدن ندیدم واجب شد حرفاشونو بشنوم کاش میشد جلسات حضوری هم برگزار می‌شد و رفت یا زمان مشکلات ملاقاتشون کرد 

حالا نمیدونم ایشون چطور فردی هستند کلا نیاز قلبیمو گفتم 

ممنونم از معرفی ایشون عزیزدلم

چند روز پیش یکی ایشونو بهم معرفی کرد هنوز که هنوز با اون که لینک کانال و سایت رو زحمت کشیدن ندیدم وا ...

خواهش میکنم عزیزم 

فکر‌کنم حضوری هم جلسه دارن هر هفته استغاثه به امام زمان برگزار میشه حالا نمیدونم کدوم شهر هستین ولی توی کانالشون اطلاع رسانی میشه که کجا برگزار میشه

بنظرم یه مبحث به انتخاب خودتون گوش بدین  

تمام مباحث سنجاق شده توی کانال و راحت پیدا میشه

خواهش میکنم عزیزم فکر‌کنم حضوری هم جلسه دارن هر هفته استغاثه به امام زمان برگزار میشه حالا نمیدونم ک ...

من تهران زندگی می‌کنم 

eitaa.com/ostad_shojae

من این کانالشون رو دارم ولی تا الآن نگاه نکردم 

برای همین دنبال جای حضوری هستم چون میرم دنبالش ولی سهل‌انگاری میکنم باید برم توی جَوِش 

کاش امام زمان تو زمانِ ما بیادش 

من تهران زندگی می‌کنم eitaa.com/ostad_shojaeمن این کانالشون رو دارم ولی تا الآن نگاه نکردم برای همین ...

بله درسته همینه 

من تلگرام دنبالشون میکنم 

ان شاءالله توی دوران ما ظهور اتفاق بیفته 🥺🥺🥺🥺🥺💔