2777
2789
عنوان

کلاس رانندگی داشتم مربی نیومد

60 بازدید | 3 پست

امروز اولین جلسه بود ساعت سه و نیم رفتم اونجا دیدم آموزشگاه بستس منم ک هیچ شماره ای از مربی نداشتم ی ربع هم وایسادم شاید تو ترافیکه دیر کرده اما خبری نشد کلا دستم ب جایی بند نبود برگشتم 😐

احساس میکنم اصلا با مربی هماهنگ نشده بود متنفرم از ادمای بی مسئولیت جاهای بی در پیکر 

شنبه میرم ببینم این چه کاریه هلاک شدم تو گرما 

همسرم میگ باید شماره مربی رو اون روز میگرفتی خوب من از کجا بدونم قرار نیس بیاد 

یبارم برای من اینجوری شد ۷ صبح نیومد 

بعد جالبه نه آموزشگاه نه خود مربی بعدش عذر خواهی نکرد گفت دخترم مریض بود 😄

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

یبارم برای من اینجوری شد ۷ صبح نیومد بعد جالبه نه آموزشگاه نه خود مربی بعدش عذر خواهی نکرد گفت دخترم ...

بعد جالبه خودشون میگن کنسلی داشتید ی روز قبل حضوری بیاین خبر بدین لامصب تو خودت خبر میدی 

حداقل اون ک شمارمو داشت میتونست زنگ بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جالبه خودشون میگن کنسلی داشتید ی روز قبل حضوری بیاین خبر بدین لامصب تو خودت خبر میدی حداقل اون ک ...

اره خیلی کم شعورن خودشون خبر نمیدن 

ما باید یکروز قبل اطلاع بدیم

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی