ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و این ک دنبه رو شب تا صبح داخل آب ولرم و نمک خیس کن. خونابه بره دیگه بو نمیده.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اصلا بو نده که نه ولی من خودم از روغن دنبه بدم میومد اما الان مصرف میکنم مامانم وقتی میخواد دنبه رو آب کنه اول با چرخ گوشت چرخش میکنه و وقتی میزاره رو اجاق که آب بشن یکی دوتا کشک یه چوب دارچین و یه سیب درختی چار قاچ میکنه میندازه توشون تا اخر اینا هستن بعد اینا دیگه بوی بد دنبه رو میگیره دیگه دنبه خبلب بو نمیده
من فقط ریز میکنم روغنشو سبزی سرخ میکنم دنبه هاشم نمک میزنم بانون میخورم .البته قبلا بیشتر الان که گوشت میخری یه کم دنبه میدن واسه بسته ها استفاده میکنم اگر اضاف بیاد کباب