2777
2789

نمیتونم همش دم اسبی 

باز بهم خیلی میاد

ولی عرق میکنه یکم بعدش وز میشه اون حالت نرم و ابریشمیشو ازدست میده

هر روز حمومم

کاربری دست 2نفر هست! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ادمیزاد عرق میکنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

موبازالان خیلی اذیت می‌کنه که 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

وای نگوو‌ من توو گرما کف سرم خیلی ببخشید در حد لالیگا عرق میکنه خیییس ینی بیرون میرم فقط باید کل موهامو سفت جمع کنم بالا یه گیره بزرگ زشت هم بزنم تا کلافه نشم ولی خیلی زشت میشه😭😭😭😭😭😂😂😂

موبازالان خیلی اذیت می‌کنه که

بری تو خیابون و بازار همه موهاشون خوشگله و باز هم هست ،نمیدونم چجوری عرق نمیکنه نمیچسبه حالا من بخام باز بذارم یا کج بزنم فقط ۵دقیقه قشنگه بعدش عزق میکنم خیس میشن میچسبن وز میشه اصن داستانه 

بری تو خیابون و بازار همه موهاشون خوشگله و باز هم هست ،نمیدونم چجوری عرق نمیکنه نمیچسبه حالا من بخام ...

دقیقا همینش ناجوره وگرن خیلی قشنگه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔