2777
2789

اون روز با مامانم اینا اومدن خونمون، توپو انداخته لامپ اتاق ترکیده، امروز اومدم خونه مامانم از صبح 10 بار بچمو اذیت کرده داد زدم که اونطوری نکن، بعدم یه پماد داشتم برا گزش حشرات بچه بود. اونو برداشته محکم پیچونده شکسته هیچ جوره بسته نمیشه با این حال مامانم عین خیالش نیست، بمن میگه ظهر بریم بیرون، منم گفتم من نمیرم دارم بچه میخابونم خاستی بری بیرون یدونم از اون پماد بخر بیار برای بچم چون شب جای گزیدگی پشه اش میخاره میزنم بهش، اونم اخم کرده، خاستم اسنپ بگیرم برم خونم، اما گفتم چرا برم؟ مگه خونه بابام نیست؟ منم محل نمیدم و نشستم، میدونم که پماد نمیخره نخواستم یه ضرر دیگه بابت هزینه اسنپ بزنم 100 تومن میشه، چی بگم بهشون؟ خواهرم 16 سالشه 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

حق داری یه خانم ۱۶ ساله نباید اینکارا بکنه

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶ ساله که هنوز خانم نشده بچست

۱۶ سال کمه؟؟؟؟عقل وفهم که داره 

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

50 بهم پول دادن برا کادو تولد، اونم 150 تومن عینک برا خودم گرفته بودم اونو آورد با عینک خودش عوض کرد عینک خودشم نگو شیشه اش افتاده به من نگفت الان ماله من خرابه، یدونه لامپ ترکوندن، یدونم پماد 150 تومنی رو خراب کردن، حالا پاشم چی رو خراب کنم حالشون بیاد سره جاش آدم دیوونه میشه بخدا 

به نظرم خودت خواهرتو دعوا کن و بهش یاد بده درست رفتار کنه بالآخره شما خواهر بزرگترشی منتظرم نباش مام ...

من گفتم، برگشت اونقد فوشم داد البته منم جوابشو دادم، قرار بود بریم بازار منم گفتم نمیرم