2777
2789

هم به نیت حاجت دسته جمع هم به نیت حاجت من به خدا حاجت روا بشم برای تک تک چهل نفر از ته دل دعا میکنم

طلاهام خونه خواهرم امانت بوده عین چشمم بهش اطمینان دارم به خدا از غیب ازشون گم شده بدون اینکه بیرون بریم بدون اینکه کسی بیاد نمیخوام بیاین بگین کی برده نبرده من مسافرم شوهرم گفته برگرد طلاهام بیار زبونم لال پیدا نشه انگ دزدی و از هم پاشیدن زندگیه 

خواهری کنین خودم تحت استرس شدیدم ۴۰ نفر بشید 

نیت حاجات دسته جمع و نیت پیدا شدن همه طلاهام که نیس دعا کنین 

میگن خدا دعای مضطر بی جواب نمیذاره منم دعاتون میکنم  ان شااله حاجت روا بشم 

نادِ علیاً مُظْهِر العَجائِب تَجِدهُ عَوناً لَكَ في النَوائِب كُلُّ هَمٍّ و غَمٍّ سَيَنْجَلي بِوِلايَتِكَ يا عليُّ يا عليُّ يا علي

۱۸ مرتبه کلا ۵ دقیقه میشه یا امام حسین هر کسی برام خوند گره از کارش از خدا بخواه باز کنه

خودمم امامزاده ام توکل به خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یه خبری بدی از خودت ولقعا نگرانتیم

خدایا شکر یا فاطمه زهرا یا حسین یه سرویس کامل دعاهای بازگشت گمشده خوندم طلاها پیدا شد خواهرم بیمارستانی شده بود از غیب خدا کمک کرد امیدوارم خواهرم حلالم کنه فقط یه حلقه مونده اونم دعا می‌خونیم توکل به خدا امید به امام حسین یه حاج آقا بهش گفتم گفت دخترم امکان داره جن برداشته باشه و جابه جا کرده باشه آخه خواهرم آب داغ بدون بسم اله خیلی ریخته اونقدر دعا خوندیم تا پیدا شد خواهرم به امام حسین بیمارستانی شد داشت سکته میکرد خدا نجات‌مان داد خدایا شکرت