2777
2789

خسته شدم از بس به کار فکر کردم ولی حساب و کتابم جور درنمیاد

بچه دارم و نمیخوام تنهاش بزارم تو خونه یا ببرمش سر کار اسیر و اواره اش کنم . پس کار بیرون از خونه کنسله

کار تو خونه و سبزی و ترشی و کیک  و .... هم که پولش اونقدری نیست که بخواد برام ارزش داشته باشه وقتمو صرفش کنم

انلاین شاپ هم که باید هم سرمایه شروع و استارت داشته باشی

هم سرمایه واسه تبلیغات و دیده شدن

کاری هم که درامدش کم باشه هم نمیخوام چون مثلا ۵ میلیون داشته باشم یا نداشته باشم تو زندگیم فرقی نداره . درامد بالای ۲۰ و ۳۰ تومن میخوام واسه کار کردنم

دیگه امروز زدم ب سیم اخر

با اینکه خیلی برام مهم بود شاغل و مستقل شدن

ولی دیگه بریدم

خسته شدم

میخوام جایه اینکه همش درگیر شغلی باشم که تهشم ثمر نداره و به جایی نمیرسم

بشینم تو خونه . یه خونه دار خوب و تمیز و شیک باشم و باشگاه برم و خوشگل کنم و به بچه ام درسش و خونه و زندگیم و ... برسم

شاغل که نشد بشم

یا باید قبل بچه دار شدن شاغل میشدم و با شغل مناسب میرسیدم

یا حالا شاغل بودن وقتی بچه دارم حمایت و پشتوانه میخواد خانواده و اطرافیان میخواد که من ندارم

حداقل یه خونه دار شیک و تمیز و خوشگل باشم تا اینکه همش به کار فکر کنم تا صبح و صبح به زور از خواب بیدار شم 

البته با شاغل بودنم میشد خونه تمیز و شیک داشت

ولی اوکیه خوبه ک تصمیمتونو گرفتین

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که مشکلی ندارم با خانه دار بودنم

میرم دانشگاه

زندگیم هم عالیه

البته به همسرم هم ربط داره 

چون همیشه هرچی بخام برام فراهم میکنه و حقوقش رو کامل میریزه به کارت من و لازم نیست بهش بگم به من پول بده

البته با شاغل بودنم میشد خونه تمیز و شیک داشتولی اوکیه خوبه ک تصمیمتونو گرفتین

من تا پارسال شاغل بودم 

خوب تو خونه باشم راحتتر به خونه و زندگی میرسم

مثلا میگم کیک میپزم . غذاهای رنگی میپزم . بیشتر به نظافت میرسم

باشگاه میرم هر روز و به خودم میرسم

ماسک صورت میزارم

و از این کارا ....

خیاط هم هستم

میشینم واسه خودمون لباسای خوشگل خوشگل میدوزم واسه خودم و بچه ام و شیک میگردیم و از این کارا دیگه...

من تا پارسال شاغل بودم خوب تو خونه باشم راحتتر به خونه و زندگی میرسممثلا میگم کیک میپزم . غذاهای رنگ ...

من شاغلم همه ی اینکارارو میشه کرد با وجود شاغل بودنم عزیزم فقط برنامه ریزی و همسر همراه میخواد....

ولی در کل یجور نشه ک اینکارا بشه تنها رسالت شما 

خونه دار باش ولی هدفت فقط رسیدگی ب خونه و اینکارا نباشه در کنارش ی هدف بالاتر برای خودت پیدا کن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم خیلی ذهنم درگیر درآمد زایی بود حتی به مدت آنلاین شاپ زدم با کارای پاره وقت می‌رفتم ولی دیگه برید ...

من پنج سال مغازه حضوری و انلاین شاپ داشتم

مغازه حضوریم که رشد نکرد چون شهرستان کوچیکم و سرمایمم زیاد نبود

انلاین شاپمم با اینکه در حد پیجای بزرگ عکس و محتوا میذاشتم توش ولی رشد نکرد ک نکرد

فقط کرایه مغازه در میومد و هرچی سود میکردم میذاشتم تو خود مغازه که حریفه تورم بشم

اوایل مغازه تیشرت میاوردم ۵ هزار تومن ۷ هزار تومن

اخراش تیشرت میاوردم ۱۰۰ تومن ۱۵۰ تومن....

منم دیدم پول نمیده 

فقط بچه ام دو شیفت اسیر مغازه بود

جمع کردم . شرایط بچمم خیلی بهتر شد 

من شاغلم همه ی اینکارارو میشه کرد با وجود شاغل بودنم عزیزم فقط برنامه ریزی و همسر همراه میخواد....ول ...

بچه اتونو کی نگه میداره گلم ؟

من چون کسیو ندارم بچه امو نگه داره

تو خونه هم نمیتونم تنهاش بزارم

نشد شاغل بشم و دیگه گفتم خونه دار بشم

وگرنه خیاطم و کمترین کاری ک میتونم کنم اینه که یه مغازه خیاطی بزنم و لباس شخصی دوزی بدوزم

یا اصلا برم شرکتی جایی سرکار و حداقل حقوق وزارت کار بگیرم

اما بچه امو رو نمیدونم چکار کنم و به هر چی فکر کردم دیدم نمیشه

دیگه امروز گفتم بی خیال

میشینم بچه امو بزرگ میکنم

خونه داری میکنم و وقتمو واسه خودمون میزارم

دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه