2777
2789
عنوان

همسر دهن بين

1449 بازدید | 51 پست

سلام  دوستان من چندماهه ازدواج كردم.از نزديكاي عروسي مشكلات ما شروع شد.خيلي خانوادشو دوس داره. همش گوشش از حرفاي اونا پره 

مادرشوهرم خوبه ولي خواهرشوهرام تيكه ميندارن كم محلي ميكنن شوهرمم انگار ن انگار كه به زنش اين كارارو ميكنن من بايد چيكاركنم واقعا؟ خسته شدم همين اول كاري

تعداد رای : 4
نظرسنجی
متفرقه
2
50%
عمومي
2
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این راهیه که من اومدم اصلا ن جلوی شوهرت چیزی بگو و نه جلوی اونا..هرچی گفتن تو مهربون و با ادب باش تا اگه روزی چوغولیتو پیش شوهرت کردن اونوقت تو هم بگو من همه اونا رو دوست دارم اما اونا منو دوست ندارن😂😂😂خلاصه سیاست مظلوم نمایی

بامادرشوهرت گرم باش،به خواهراشم محل نده 

مرداهم اکثراهمینن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

شوهر دهن بين همچين هم بد نيست ها خب شما هم گوشش رو پر بكن بيشتر وقتش با شماست انقدر بغل گوشش بخون كه ...

بدبختی اینکه فقط پیش خانواده خودشون دهن بین میشین😂😂مشکل منم اینه

شوهر دهن بين همچين هم بد نيست ها خب شما هم گوشش رو پر بكن بيشتر وقتش با شماست انقدر بغل گوشش بخون كه ...

عزيزم فقط براي اونا گوش گوش كردن داره ن براي من كه.حرفهاي منو نميشنوه انگار ولي اونا ي تيكه بندازن درصدد برمياد كه ديگه اون كارارو نكنه تا دلشون ب دست بياد.ب منم تيكه بندازن كه عين خيالش نيس بخدت همش گريه ميكنم افسردگي گرفتم

منم بغل گوشش خوندم كه من كاري نكردم چرا داره بي محلي ميكنه واهرت چرا حتي به صورتم نگاه نميكنه ولي ميگه چقد غر ميزني ببين اخه بدبختي منو

این راهیه که من اومدم اصلا ن جلوی شوهرت چیزی بگو و نه جلوی اونا..هرچی گفتن تو مهربون و با ادب باش تا ...

من یبار اومدم به این شیوه مظلوم نمایی کنم.نامزدمم گفت اونقدر که خودتو میگیری !!! هیچی دیگه کلا داستان عوض شد مجبور شدم یه متد دیگه رو پیش بگیرم  

بامادرشوهرت گرم باش،به خواهراشم محل نده  مرداهم اکثراهمینن

خب من اين شيوه رو پياده كردم با مادرش خوبم محبت ميكنم ولي توي جمع خواهراش محل من نميدن بعد شوهرم با اونا حرف ميزنه!!!!!!!!! ببينيد اخه

اره بخدا يعني باگذشت زمان بهتر نميشن؟خدايااااااااااا

چرا کمتر میشه ولی درمان قطعی نداره بعضی روزا هم مریضیشون عود میکنه 😂😂😂خلاصه هروقت خواستم مثل خانوادش رفتارکنم دیدم واسه من زرنگ شده 😂😂😨😨

خب من اين شيوه رو پياده كردم با مادرش خوبم محبت ميكنم ولي توي جمع خواهراش محل من نميدن بعد شوهرم با ...

حساسیت نشون نده همسرت بدترمیشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .