den___paria مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 131 عنوان خانومای گلی که گوشی پزشکی دارن 112 بازدید | 7 پست من تازه دستگاه فشار خون گرفتموقتی گوشی پزشکی رو میذارم تو گوشم یه مقداری درد دارهطبیعیه آیا؟شما هم که استفاده کردید همینجوری بوده؟ 1404/05/16 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 6366 بستگی به گوشی دارهاگه میتونید ۱۰تومن هزینه کنید و لیتمن بخرید خیر درد نداره😂 ولی گوشی های معمولی یکم فشار میارن و درد داره من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘
tarane_68 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 4294 برای اسباب بازی دخترم خریدم🤭مدل رو نمیدونم حدود دو سال پیش یک و خورده ای فکر کنم ، نه ازار دهنده نیست بر هر چه همی لرزی ، میدان که همان ارزی 🌱
جوجه_اردک_زشتشم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 5495 بستگی به گوشی دارهاگه میتونید ۱۰تومن هزینه کنید و لیتمن بخرید خیر درد نداره😂 ولی گوشی های معمولی یک ... عشقم مهر پزشکی و اینا درس میکنین؟؟امضارو خوندم همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 6366 عشقم مهر پزشکی و اینا درس میکنین؟؟امضارو خوندم نه عزیزم من واقعا مهر میزنم🤗😁مهرمو سفارش دادم مهرسازی واسم ساختن من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘
جوجه_اردک_زشتشم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 5495 نه عزیزم من واقعا مهر میزنم🤗😁مهرمو سفارش دادم مهرسازی واسم ساختن اها😂😂موفقباشیمنم میخاستم سفارش بدم دنبال ی پیجیم ک عروسکی فانتزی بزنه همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
جوجه_اردک_زشتشم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 5495 نه عزیزم من واقعا مهر میزنم🤗😁مهرمو سفارش دادم مهرسازی واسم ساختن دکتری ک میرم ژل میزنم چونه و لب و…میگ شماره نظامتو بده شیرینی طرحی شدنت میخام مهرتو از خودم بگیریپسره گوگولییییییییی لپاشوخاستمبکشم اینقد ذوق کردم😂😂ولی ی مهر دیگم لازممه یکی تو کیف یکی بیمارستان همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 6366 دکتری ک میرم ژل میزنم چونه و لب و…میگ شماره نظامتو بده شیرینی طرحی شدنت میخام مهرتو از خودم بگیریپسر ... بسلامتی عزیزمبیمارستان خودش مهر میسازه برای پرسنل نیاز نیست خودتون بسازین شما اگه میخوای برای خودت یکی سفارش بده من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘
جوجه_اردک_زشتشم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 5495 بسلامتی عزیزمبیمارستان خودش مهر میسازه برای پرسنل نیاز نیست خودتون بسازین شما اگه میخوای برای خودت ی ... چقد خووب نمیدونستم🥴پس ب دکتره بگم صورتیشو سفارش بده😂🤭 همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻