2777
2789

بچه ها یه سوال کسی که بخواد بره فروشگاه مواد غذایی کار کنه . کسی که پشت میزی باشه کارش با دستگاه صندوق فروشگاه ک شبیه کامپیوتری هست میشه بگید کار باهاش چجوریع سخته آسونه چیه . آیا قبلش بهمون یاد میدن  

سوال بعدی اینکه مثلا مشتری خریدشو رو میز می‌زاره تو بارکد رو با دستگاه بارکد خوان میزنی اطلاعات اون وسیله تو کامپیوتر میاد . بعدش جمع همه وسایلشو اونجا نشون میده 

بعدش تو همون مبلغی که نشون تو کامپیوتر رو وارد دستگاه کارت خوان (دستگاه پوز ) میکنی ؟ 

ممنون میشم آنلاین هستید راهنمایی کنید دوستان 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریباً همیناس که خودت گفتی، ولی با این حال اولش یادت می دن و کمک می کنن که راه بیافتی. نترس سخت نیست عزیزم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اگه تجربه داری میشه همین سوالایی ک پرسیدمو جواب بدی

همه سوالتون درباره صندوق داری بود 

خودشون آموزش میدن 

دوستان تو فروشگاه بودن 

دیدم خودم  تجربه نداشتم 

فرقش فقط اینه مثلا فروشندگی لباس بجای اینکه خودت بزنی ماشین حساب دستگاه اینکارو میکنه جمع میبنده و فاکتور میدی دست  مشتری 

همه سوالتون درباره صندوق داری بود خودشون آموزش میدن دوستان تو فروشگاه بودن دیدم خودم تجربه نداشتم ف ...

اون جمع بستن کل وسایل مشتری رو توسط کامپیوتر می‌دونم 

ک خوده اون کامیپوتر جمعش رو میزنه 

سوالم عرض کردم ک این جاست می‌خوام بدونم مثلا منی پشت همون سیستم هستم همون مبلغ جمع شده ایی ک کامپیوتر نشون میده به همون شکل وارد دستگاه کارت خوان کنم ؟؟ 

نگرانیم بخاطر کم یا زیاد زدن صفره بود 

تقریباً همیناس که خودت گفتی، ولی با این حال اولش یادت می دن و کمک می کنن که راه بیافتی. نترس سخت نیس ...

شما تجربه داشتید تو این مورد عزیزم ؟میشه به سوالم جواب بدی 

اون جمع بستن کل وسایل مشتری رو توسط کامپیوتر می‌دونم 

ک خوده اون کامیپوتر جمعش رو میزنه 

سوالم عرض کردم ک این جاست می‌خوام بدونم مثلا منی پشت همون سیستم هستم همون مبلغ جمع شده ایی ک کامپیوتر نشون میده به همون شکل وارد دستگاه کارت خوان کنم ؟؟ 

نگرانیم بخاطر کم یا زیاد زدن صفره بود 

اون جمع بستن کل وسایل مشتری رو توسط کامپیوتر می‌دونم ک خوده اون کامیپوتر جمعش رو میزنه سوالم عرض کرد ...

تا جایی که من دیدم وقتی جمع رو کامپیوتر میگه چقدره بعد 

از کارتخوان مبلغو بکش 

اگه بخاطر مشکل ریاضیات و حسابداری میگی 

مبلغو از قسمت آپ قسمت مبلغ بزن با حروف میگه چقدره مبلغ و چند تا صفر داره 

تا مشتری مشغوله از گوشی نگاه کن