2777
2789
عنوان

برای سیزده صفر چی بخره

163 بازدید | 18 پست

لطفاً اعتقاد ندارین نظر ندین

مامانم میخواد به نیت آینده تحصیلی و ازدواج خواهرم وسیله بگیره ولی نمیدونه چی بگیره

ممنون میشم اگه اطلاعی دارین راهنمایی کنین

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آینده تحصیلی رو ی دفترچه بگیره

ازدواج از اون مجسمه هایی ک یدونه دختر و پسر کنار هم وایستادن

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

چندسالشه ک برای ازدواجش میخواد خرید کنه؟

شاید هنو وقت ازدواجش نباشه مهم خوشبختی خواهرته نه صرفا زود ازدواج کردن 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

یجا نظری خوندم نوشته بود برای ازدواج یه مقدار قند رو بذاره لای پارچه ی سفید به نیت ازدواج ، فقط خوندم نمیدونم از صحتش خبر ندارم ، کار هم بستگی ب رشته و هدفش داره بنظرم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

برای تنبلی تخمدان چی بخریم ما دو سال پیش آینه خریدیم به نیت خونه ، تأثیر نداشت

تنبلی تخمدان درمان داره جانم دیگه معجزه نمیخواد ک 😐

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

چندسالشه ک برای ازدواجش میخواد خرید کنه؟شاید هنو وقت ازدواجش نباشه مهم خوشبختی خواهرته نه صرفا زود ا ...

سن ازدواجشه 

میخواد یه وسیله بگیره به زور ننشوندتش پای سفره عقد که بحث خوشبختی و زمان ازدواج باشه😂

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
کاش رئیس جمهور ۱۳ صفر بره برای اقتصاد کشور یه چیزی بخره

😂😂😂😂😂

سن ازدواجشه میخواد یه وسیله بگیره به زور ننشوندتش پای سفره عقد که بحث خوشبختی و زمان ازدواج باشه😂

آخه اگه از نظر مذهبی معتقد باشین روزایی مثل سالگرد ازدواج حضرت فاطمه و حضرت امیر برای ازدواج دعا یا اقدام کنی خوش یمنه

ولی اگه از نظر قانون جذب و اینا خب ۱۳ صفر اوکیه چون به قول قانون جذبیا خیلیا تو این روز ارتعاش میفرستن 

الهی خوشبخت شه خواهرت و ماه بعد عروسی داشته باشین🌹

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚