2777
2789
عنوان

همسرتون روزای که بیکاره با شما و بچتون وقت میگذرونه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 50 پست
اوووف😭

🖤💔

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

ولی خب ادما باید بعضی وقتا برا خودشون باشن

درسته من نمی‌گم اصلا حق تفریح و خوش گذرونی مجردی نداره

ولی تعادل رعایت نشه واقعا ناراحت میشم

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش بیرونه وقتی هم خونس خوابه

حرفم میزنم فایده ای نداره 

خودت با بچت برو گردش پارک خرید کلا برو بیرون چیزی هم نخری بازم حال و هوات عوض میشه

من اجازه اینکارو ندارم ولی آرزومه 

از ماه آینده میخوام برم باشگاه و دخترم ببرم کلاس  

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊

توام عوض دربیار

نمونه تو خونه ک هم خودت هم بچه افسرده بشید

پول بگیر با خونواده با دوستان برو سفر

زیاد زیاد برو خونه بابات برید بیرون

خودت و بچه باهم برید رستوران پارک شهربازی

برو مثلا سه چهار روز سفر با خونوادت اونم تنها بزار تو خونه 

حرفی هم زد یکی بخوابون تو دهنش

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

همش بیرونه وقتی هم خونس خوابهحرفم میزنم فایده ای نداره خودت با بچت برو گردش پارک خرید کلا برو بیرون ...

از پارک و بازار دوریم ، هوا هم خیلی گرمه واقعا آدم باید با ماشین خودش بره بیرون 

نمیشه با بچه کوچیک تو این گرما رفت بیرون بدون ماشین شخصی

حتی غروب هم گرما از زمین بلند میشه انقد ک گرمه 

همسر منم همینه 

فقط با دوستاش و خانوادش می‌خواد وقت بگذرونه 

بعد سرکار بره پیش اونا و بعد بیاد خونه و بخوابه 

تو هیچ کاری کمک نده و …

توام بیخیالش شو به نظرم ، خودتو سرگرم کن با کلاسای مختلف و خانوادت ، کتاب ، فیلم و …

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
خوبه ک این جور فکر دارید کاش برا ما هم همین بود

😅عیب نداره برا من مثل شماست 

من حق تفریح و مهمونی مجردی ندارم

سالهاست با دوستام حتی یبارم بیرون نرفتم 

و خیلی تنها شدم

همسر منم همینه فقط با دوستاش و خانوادش می‌خواد وقت بگذرونه بعد سرکار بره پیش اونا و بعد بیاد خونه و ...

این خونه هم هست یا خوابه یا اینستا 

بیدار هم باشه باید خدمات ارائه بدم 

بخدا برا یه نصف خلال هم خودش بلند نمیشه بیاره ریز به ریز کاراش با منه ، هرروز و هرروز باید ماساژش بدم بااینکه هیچ کاری نمیکنه جز خوابیدن 

واقعا نمی‌فهمم رو چه حسابی روی چه فکری اینطور رفتار می‌کنه 

همسر منم همینه فقط با دوستاش و خانوادش می‌خواد وقت بگذرونه بعد سرکار بره پیش اونا و بعد بیاد خونه و ...

کلاس نمیزاره برم

منم فیلم میبینم ولی انقد فیلم دیدم موضوعات همه فیلم ها رو مثل هم میبینم دیگه 😐

میشه بپرسم دوره عقد چطوری بوده؟بی تابتون بود ؟ چقد وقتشو باشما میگذروند

دوران عقد ک خوردیم به کرونا و قرنطینه همینکه نامزد کردیم کرونا اومد ...

دیگه هرروز میومد خونمون و باهم بیرون می‌رفتیم ولی هر دفعه خواهرم رو می‌گفت بیاد باهامون(دلسوزی بیجا ، چون خواهرم در آستانه طلاق بود)

یکبار نیومده بریم پارک دوتایی ، شهربازی و اینچیزا اصلا

فقط در حد دور زدن با ماشین و آبمیوه و بستنی