2777
2789

😔

شوهرم شغلش آزاده و صبح می‌ره شب ساعت ۱۰ اینا میاد خونه ...

ده روز الی دو هفته مداوم اینجوری سرکاره و اکثرا چند روز میمونه خونه و این چند روز رو با پسرخالش و دو سه نفر دیگه که کم سن هم هستن می‌ره شکار و پیاده روی:))

من و بچم مدام خونه ایم:) دلم پوکیده دیگه

یروز ما رو برد ، همینکه رسیدیم پاشد با پسرخالش رفت:)

الآنم رفته کمک خانوادش کارشون تموم شده برنمی‌گرده خونه مونده با خانوادش برگرده😔نمی‌دونم همچین مردای اصلا چرا زن میگیرن ، زن به درک چرا بچه دار میشن😔

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

دیروز بچمو بردم دکتر یعنی اگه نگم خودش شعور نداره بیاد باهم بچمون و ببریم دکتر ...

همش دلش میخواد بره بیرون مجردی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن سرش فق تو شطرنج و اینستاس

اینم اگه بگم بمون پیشمون همش تو اینستاست یا خوابه 😫دیگه خستم کرده

با خودش حرف زدی ؟ چی گفت

خیلی حرف زدم ، فایده ندارع 

وقتی می‌دونه حق با منه هیچی نمیگه 

بیکار نیست کلا🤦🏼‍♀️

🥲کاش بیکار نبود میگفتم بخاطر من و بچم داره سخت کار می‌کنه

ولی وقتی چندتا پسربچه رو به من و بچشش ترجیح میده واقعا دلم نمی‌خواد دیگه ادامه بدم 

اگه وایسادی که خودش بفهمه باید برای شما وقت بزاره و یا وظایف پدری شو انجام بده که ول معطلی. اگه درک داشت که خودش میفهمید. الان که نمیفهمه خودت باید ازش بخوای. و اگه هرچقدر هم بدخلقی کرد تو کوتاه نیا و بگو وظیفته

کاش این با بچش وقت میگذروند

بچه کلا با منه

اگه وایسادی که خودش بفهمه باید برای شما وقت بزاره و یا وظایف پدری شو انجام بده که ول معطلی. اگه درک ...

باهاش حرف زدم بار ها و بار ها 

حتی دعوا هم بینمون افتاده 

ولی اون حاضره با من لج بکنه اما وقت برای من و بچش نزاره

برعکس زندگی ما

😔