2777
2789

دارم با یکی آشنا میشم خیلی پسره خوبیه خیلی حد و مرز داره تحصیلاتشم زیاده... باباش دوتا زن داره مامانش میشه زن دوم... وقتی تعریف میکنه ازشون خیلی مشتاقه😐 دیشب میگفت بابام با دروغ میخاسته زن سوم بگیره ولی لو رفته دیگ نشده😐 خیلی دوس داره باباش زن سوم بگیره وقتی ک میگفت با خنده میگفت.‌‌. حقیقتش اصلا از حرفاش حس خوبی نگرفتم خیلی سرد بهش گفتم شبخیر و فهمید از حرفاش خوشم نیومده... الان ک اون حرفارو زده اصلا بهش حس خوبی ندارم ممکنه خودشم مثل باباش باشه؟

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکی ک خانواده درب و داغون داره رو روانش تاثیر دارهبرو دنبال یکی بگرد خانواده با فرهنگ و ارام داش ...

خودش خیلی خوبه خیلی موادبه ولی نمیدونم چرا اینجوری طرفداری میکنه از کارای باباش

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

مجازی آشنا میشی یا در حضوری هم این مشکل داری اگه که مجازی داری آشنا میشی مشکل از بقیه نیست مشکل از نحوه آشنایی آخه کلا ذات مجازی همین می‌خوایم عیب ها مرحله مرحله بیان کنیم و بی اشکال همه چی جلوه بدیم 

اما خب مادر ایشون زن دوم شدن زندگی کسی تحت شجاع قرار دادن اما باز به خود پسر مربوط نیست که بگیم حتما ذاتا پسر بدی اما خب خانواده اش جای حرف داره 

خودش خیلی خوبه خیلی موادبه ولی نمیدونم چرا اینجوری طرفداری میکنه از کارای باباش

هر چقدرم خودش خوب باشه خانواده مخصوصا برای پسرا الگوی خوبیه هر چی پسر خوب دیدم پدرش خوب بوده

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
مجازی آشنا میشی یا در حضوری هم این مشکل داری اگه که مجازی داری آشنا میشی مشکل از بقیه نیست مشکل از ن ...

فعلا فقط عکس همو دیدیم گفتینم اولش یه مدت باهم حرف بزنیم بعد حضوری همو ببینیم

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

ن بدش نمیاد

ببین خانواده خیلی خیلی خیلی مهمه بچه با فرهنگ خانواده بزرگ میشه الان پدر ایشون هوسباز بوده مادرش هم نفر سوم زندگی یکی دیگه شده خودش هم با خنده از این مسائل حرف میزنه 

من اگه جای ایشون بودم شرمم میشد بیان کنم حس میکردم آبروم می‌ره اگه بگم .بنظرم این نشونه ای که دیدی رو دست کم نگیر. خیلی مراقب باش

ببین خانواده خیلی خیلی خیلی مهمه بچه با فرهنگ خانواده بزرگ میشه الان پدر ایشون هوسباز بوده مادرش هم ...

آره والا منم اگه جاش بودم روم نمیشد بگم حس خوبیم ازش نگرفتم اون حرفارو زد

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻